Hur man ställer in Windows Media Center i Windows 7

March 29

Windows Media Center kan du visa dina fotografier, lyssna på musik, titta på TV och video på din dator. Om du inte har konfigurerat inställningarna för Windows Media Center, bör du konfigurera programmet för optimal användning. När du har programmet inrättades, kommer du att kunna njuta av levande Internet radiosändningar och göra andra saker som schema och spela in live-TV-program, skapa bildspel och visa hemvideor från datorn.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj "Alla program" och välj "Windows Media Center" i menyn. Klicka på "Fortsätt" på sidan Välkommen. Välj "Anpassad" inställningsalternativ. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

2 Markera alternativknappen bredvid "Ja, jag vill gå" om du vill delta i Windows Media Center förbättringsprogram. Tänk på att Microsoft kommer att kunna samla in din IP-adress och detaljerad information om vad du tittar på och göra när du använder Windows Media Center om du gör det. Om du inte vill välja alternativet "Nej tack" och klicka på "Nästa" -knappen.

3 Markera alternativknappen för alternativet "Ja" på Enhanced uppspelningsfönstret. Tryck på knappen "Nästa". I fönstret Valfri konfigurering välja alternativet "Optimera hur Windows Media Center ser ut på min skärm." Klicka på "Nästa" -knappen.

4 Välj Displayinställningar. Markera alternativknappen för alternativet "Ja, jag ser guiden på min föredrar visnings" om du har en bildskärm är ansluten till datorn. Klicka på "Nästa" -knappen. På Identifiera din Display fönster, välj alternativet för den typ av display eller bildskärm som är ansluten till datorn. Klicka på "Nästa" -knappen.

5 Välj ett alternativ för bredden på skärmen. Markera alternativknappen bredvid antingen "Standard" eller "Widescreen" och klicka på "Nästa" -knappen.

6 Bekräfta Upplösning som Windows Media Center har upptäckt. Markera alternativknappen bredvid alternativet "Ja." Klicka på "Nästa" -knappen.

7 Välj alternativet "Ställ in högtalarna." Klicka på "Nästa" -knappen. Markera alternativknappen bredvid alternativet för antalet högtalare som matchar din högtalarkonfiguration. Klicka på knappen "Test" för att se till att du kan höra ljud från högtalarna.

8 Markera alternativknappen bredvid alternativet "Jag hörde ljudet från alla högtalarna" efter att ha testat högtalarna att fungera med Windows Media Center.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com