Hur man installerar en Netgear FVS318

April 6

NETGEARs FVS318 är en åtta-port fast switch konstruerad för att dela en bredbandsanslutning mellan flera datorer samtidigt. Installation av denna växel liknar de flesta andra switchar eller routrar nätverks. Den största delen av jobbet ansluter trådarna, eftersom detta inte är en trådlös router. När du har alla trådarna löper till var och en av datorerna, konfigurera programvaran för att se till att allt fungerar optimalt och effektivt.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och dra ur Internet kabelanslutning eller DSL-modem.

2 Koppla bort Ethernet-kabeln från baksidan av datorn och anslut den till Internet-porten på baksidan av Netgear FVS318.

3 Anslut den blå nätverkskabel, som medföljde Netgear FVS318 (en annan nätverkskabeln kan ersättas), in i en av portarna på baksidan av Netgear FVS318, ansluter andra änden i datorns baksida.

4 Anslut bredbandsmodemet och vänta två minuter, sedan koppla in Netgear FVS318 och vänta en minut. Slutligen, slå på datorn och loggar in som vanligt.

5 Öppna en webbläsare såsom Microsoft Internet Explorer och skriv "www.routerlogin.net" i adressfältet och tryck sedan på "Enter" på tangentbordet.

6 Följ "Smart Wizard" på skärmen för att konfigurera switchen och få tillgång till Internet. Klicka på "Klar" på framgången skärmen och klicka sedan på "OK" för att stänga sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com