Hur man skapar ett formulär med en PSD

May 1

Även Adobe Photoshop programvara har "foto" i sitt namn, de verktyg som programmet ger gör det möjligt att skapa dokument utan ett foto eller även utan bilder helt. Du kan använda Photoshop för att utforma text-tunga filer såsom blanketter, spara den slutliga produkten i det proprietära format PSD, som håller alla formelement såsom text, linjer och lådor i deras ursprungliga lagren så att de förblir redigerbara. andra än PSD alla format platta dokument, vilket gör formen i en oföränderlig bildfil.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop. Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Ny". Skriv "MyForm" i "efternamn". Skriv "8,5" i "Bredd" rutan och "11" i "Höjd" rutan. Välj "inches" från de två rullgardinsmenyer. Klicka på "White" från menyn "Bakgrund Innehåll". Klicka på "OK" knappen för att öppna den tomma formen duk.

2 Klicka på "Typ" verktyg, som ser ut som ett "T" på "Verktyg" rutan. Välj ett teckensnitt, textstorlek och färg från verktygsfältet längst upp på skärmen. Klicka på formen och skriv den övre delen, såsom en beskrivning av formen, företaget bakom den form eller instruktioner.

3 Klicka lägre på blanketten, minska textstorleken och ändra teckensnitt och färg som önskas. Lägg den första frågan eller upplysning. Klicka lägre på formen, vilket tom vit utrymme efter den första frågan, och lägga till nästa del av formuläret. Fortsätt att lägga till text med utrymme i mellan tills alla former text anges.

4 Högerklicka på ikonen form på "Verktyg" rutan, som kan se ut som en linje, grå fyrkant, grå cirkel eller grå stjärna. Välj "Line Tool" från fly-out-menyn. Klicka på "vikt" rutan högst upp på skärmen och skriv "1 px" om det inte redan är fallerat. Klicka på "Color" rutan och välj svart.

5 Placera markören under den första frågan, tryck och håll nere "Shift" -tangenten, och dra en linje från vänster till höger. Lägg till ytterligare rader i det tomma utrymmet för svar formulär om så önskas. Flytta till nästa tomma utrymmet, och upprepa linjen dragningsprocessen.

6 Högerklicka på ikonen form och välj "Rundad rektangel Tool." Rita små rutor i formuläret för att tjäna som kryssrutor där så önskas, såsom bredvid listor. Ett annat alternativ är att använda "Ellipse" Verktyg "för att rita kulor.

7 Lägg till en logotyp i formuläret genom att klicka på menyn "Arkiv" och välja "Öppna". Bläddra till logotypen filen och dubbelklicka på den. När det öppnas, klicka på menyn "Välj" och klicka på "All". Tryck på "Ctrl" och "C" för att kopiera den. Klicka på "MyForm" fliken och trycka på "Ctrl" och "V" för att klistra in i logotypen. Dra den på plats - till exempel upp i mitten på formuläret.

8 Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Spara som" och välj en plats att spara formuläret. Dra ner menyn "Format" och välj "PSD". Klicka på "Spara" -knappen.

Tips

  • Du kan också göra ett formulär från ett befintligt Photoshop-dokument - använder PSD-format - med många av samma steg som finns här. Öppna befintligt dokument genom att klicka på "File" och "Open", bläddra till det och dubbelklicka på den. När formen är öppen, följ samma steg som anges här för att lägga till text, linjer, lådor och andra formulärelement som önskas.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com