Hur strömma musik till Hi-Fi

February 15

Hur strömma musik till Hi-Fi


Strömmande musik är ett bra alternativ till att ladda ner och ökar i popularitet eftersom fler tjänster erbjuder tillgång till sina kataloger genom prenumeration. Strömmar låter inte så bra när den spelas genom tinny datorhögtalare eller billiga hörlurar. Det är enkelt att ansluta datorn till Hi-Fi-system och njuta av dina strömmar på nära CD / WAV kvalitet.

Instruktioner

1 Kontrollera hårdvara. Innan du ansluter en dator till en hi-fi-system, måste du bestämma vilken ljudkabel krävs. Kontrollera datorns ljud ut hamnar på baksidan av sitt ljudkort och hi-fi ljud i hamnar. Du kommer troligen att kräva en 3,5 mm-uttag till dubbla phono bly.

2 Köp en ljudkabel. Besök en dator järnaffär eller söka efter en online-återförsäljare som säljer den nödvändiga kabeln.

3 Anslut jacket till datorns ljudutgång, som vanligtvis är svart och ofta har en ljudutgång symbol bredvid. Därefter ansluter phono pluggar till en av hi-fi är extra ljud i hamnar.

4 Konfigurera programmet. Navigera till "Kontrollpanelen" i menyn "Start" och välj ljudinställningarna i "Ljud och ljudenheter." Ställ in volymen till "High" på den första "Volume" -fliken och välja andra inställningar enligt dina önskemål.

5 Hämta en mediaspelare, om du inte redan har en installerad. Vissa ström tjänster kräver extra programvara eller plug-ins som ska installeras på datorn. Mediaspelare inkluderar Real Player och Windows Media Player. Om ytterligare plug-ins krävs för att strömma media, kommer datorn att uppmana dig att ladda ner dem.

6 Hitta musik strömma. Navigera till MySpace, Soundcloud, radiostationer, YouTube eller någon annan tjänst som strömmar musik gratis. Alternativt, registrera dig för ett abonnemang från en online katalog för att få tillgång till ett bibliotek med miljontals låtar.

Tips

  • Köpa en högkvalitativ ljudkabel bilda en ansedd återförsäljare. Kvaliteten på kabeln kan drastiskt påverka ljudkvaliteten i ditt flöde.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com