Så här visar väderrapporter på din GeoCities webbsida

January 24

GeoCities låter dig skapa din egen hemsida för gratis. Många människor gillar att skräddarsy sin GeoCities webbsida för att återspegla var de kommer ifrån. Ett bra sätt att göra din GeoCities webbsida unik är att lägga till länkar till lokala nyheter, händelser och väder. Följ dessa steg för att lära sig att visa väderrapporter på din GeoCities webbsida.

Instruktioner

1 Logga in på din GeoCities webbsida. Logga in på din GeoCities webbsida med din Yahoo eller GeoCities användarnamn och lösenord.

2 Inrätta en väderleksrapport. Öppna en annan webbläsare och klicka för att öppna "GeoCities Kontrollpanelen" och börja väderleksrapporten installationen.

3 Bläddra alternativen. Bläddra igenom dussintals nationella och världsväderrapporter alternativ.

4 Välj en väderleksrapport. När du bestämmer vilken rapport är rätt för din webbsida GeoCities, klicka på den länken.

5 Lokalisera rapporten. Därefter bläddra igenom alla tillgängliga platser. Kontrollera varje stad som du vill ha väderrapporter som visas från och klicka sedan på "Nästa".

6 Välj en stil och enhet. Väderrapporter kan visas i ett av tre olika stilar. Välj en stil och även bestämma vad mått du vill att dina enheter visas i. Klicka sedan på "Generera kod".

7 Kopiera och klistra. Kopiera HTML-koden som visas på GeoCities Kontrollpanelen. Gå till "File Manager" på webbsidan och välj den fil som du vill lägga till väderleksrapporten till. Sedan klistra in koden i filen och klicka på "Spara".

8 Aktivera väderleksrapporten. Återgå till GeoCities Kontrollpanelen och klicka på "Aktivera Weather" -knappen. Din GeoCities webbsida kommer nu att visa önskad väderrapport.

Tips

  • De lokala rapporter i alfabetisk ordning från staten. Rulla ned till önskat tillstånd för att snabbt hitta den stad du letar efter.
  • Du kan visa olika stilar innan du väljer en genom att klicka på ordet "Style 1", "Style 2" eller "Style 3."
  • Välj inte alltför många väderrapporter att visa eller din GeoCities webbsida kommer att bli alltför rörig.
  • När du har kopierat HTML-koden till GeoCities Kontrollpanelen inte stänga panelen. När du har klistrat in koden i din fil måste du gå tillbaka till Kontrollpanelen och klicka på "Aktivera Weather" -knappen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com