Hur man tar en bild på Skype

June 8

Hur man tar en bild på Skype


Skypes mest uppenbara funktion är möjligheten att chatta via text med andra användare. Det kan dock göra mycket mer. Till exempel kan du ringa till telefoner eller andra användare via Skype, skicka SMS till mobiltelefoner och delta i videochatta med andra användare. Under videosamtal kan du ta en bild av din chattar kompis. Alternativt kan du använda Skype för att ta bilder av dig själv. Detta gör det möjligt att skapa nya profilbilder samtidigt som man undviker uppenbara sänk arm utseende som kommer från att ta en egen bild med en digitalkamera.

Instruktioner

Ta en väns Bild

1 Initiera ett videosamtal med din vän. Se till att han accepterar med video; du kan inte ta en bild av honom om du inte kan se honom, även om han kan se dig.

2 Håll muspekaren någonstans i avsnittet din Skype skärm där du kan se din vän. Om du inte har flyttat musen nyligen, så gör det. Detta öppnar en lista med alternativ längst upp i videoområdet. Om du redan kan se dessa alternativ, som försvinner efter en viss tids inaktivitet med musen, behöver du inte flytta musen.

3 Klicka på "Snapshot" alternativet längst upp på skärmen. Detta är den första av de möjligheter det, följt av "Fullskärm", "Zoom in" och "Pop-out." Detta tar en bild av din kompis.

Ta din egen bild

4 Klicka på menyn "Verktyg" längst upp i Skype skärmen och klicka sedan på "Alternativ" från listan som visas. Detta öppnar ett nytt fönster.

5 Klicka på "Videoalternativ" under fliken "Allmänt" som visas på den vänstra sidan av det nya fönstret. Detta bör visa en bild av dig själv.

6 Klicka på "Ta en Video Snapshot" -knappen direkt under bilden. Detta öppnar ett fönster med en större levande bild av dig. Klicka på "Ta en stillbild" knappen längst ned i fönstret. Detta tar bilden.

7 Justera storleken på bilden med kontrollerna i det nedre vänstra hörnet av bilden fönster. Klicka och dra det markerade området tills den visar den exakta del av bilden som du vill spara. Klicka på "Spara Snapshot" att beskära bilden och spara den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com