Hur man designar din egen dator Desktop Tower Online

March 26

Hur man designar din egen dator Desktop Tower Online


Om du letar efter en ny pc torn, måste du ha i åtanke vad det är som du vill ha innan du börjar. Även då det mesta verkar det som man måste lösa. Ofta du får betala för saker du inte vill få andra saker som du gjorde. Ett sätt att undvika detta är att designa din egen dator på nätet. På så sätt kan du få precis vad du vill utan att betala för vad du inte behöver.

Instruktioner

1 Besök hemsidan för din favorit dator varumärke. Webbplatser för ett par anpassnings varumärken listas i referenserna.

2 Skapa ett konto även om du inte köper omedelbart. När du skapar ett konto kommer du att kunna spara dina val för senare köp.

3 Välj det alternativ på huvudsidan för att skapa din egen dator. Efter att ha klickat på den här knappen kommer du till en sida som låter dig välja en mycket grundläggande dator. Detta är vanligtvis inget mer än ett fall och moderkort konfiguration.

4 Följ instruktionerna. Efter att ha valt grundläggande dator kommer du att kunna välja resten av komponenterna individuellt. Alla platser kommer att visa de objekt du kan inkludera utan extra kostnad tillsammans med eventuella uppgraderingar och deras kostnader. Alla platser kommer att hålla en löpande lista över hur mycket din nuvarande datorkonfiguration kostnader.

5 Köp eller spara din dator. När du har konfigurerat din nya pc torn, om du väljer att köpa det du måste ange betalnings inbjudan. Efter att ha klickat på knappen "Skicka", bör du få en beräknad leveranstid. Om du inte vill göra ett inköp vid denna tid, kan du spara datorinformation för framtida referens eller köp.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com