Hur man skapar Laser-Cut text med Photoshop

July 16

Hur man skapar Laser-Cut text med Photoshop


När du skapar en layout för en webbsida, vill du grafiken som du skapar vara visuellt intressant och imponerande. Till exempel hjälper en imponerande webbsida banner att hålla besökarna på din webbplats och öka chanserna för ett återbesök. Ett sätt att göra detta är att skapa ett modernt, högteknologiskt utseende banner med en laserskurna texteffekt. Även om du kanske har tänkt att denna typ av effekt skulle kräva hjälp av en professionell grafiker, kan du snabbt skapa detta själv med hjälp av Photoshop.

Instruktioner

1 Öppen Photoshop. Välj "File" i menyn och välj "Nytt". I dialogrutan som öppnas, ange bredd och höjd du vill ha för din webbsida banner. Bland de vanliga storlekar är 468 x 60 och 392 x 72. Klicka på "OK".

2 Klicka på "Nytt lager" -ikonen under "Lager" paletten. Gå till verktygspaletten till vänster och ändra "Förgrunds" färg till ett medium grå.

3 Välj "Paint Bucket" verktyget från verktygspaletten och klicka på duken för att fylla den med grått. Välj "Filter" i menyn och välj "Blur." Från alternativ, välj "Motion Blur." I dialogrutan som visas, ställ in "Angle" till 50 och "Avstånd" till 40. Klicka på "OK."

4 Gå till verktygspaletten och välj "Brush" verktyget. Från förinställningarna i toppen, välj en liten borste av fyra eller fem pixlar i bredd. Klicka på "Nytt lager" -knappen.

5 Välj "Pen" verktyget från verktygspaletten. Använd verktyget för att rita formen av en av dina brev på duken. Gå till "Path" paletten till höger och högerklicka på vägen visas. Bland alternativen, välj "Stroke Path." Klicka på "OK" i dialogen. Högerklicka på vägen och ta bort den. Upprepa denna process för att skapa alla de brev till din grafik.

6 Klicka på "FX" under "Lager" paletten. I dialogrutan som visas, ställ in "Style" till "yttre avfasning," "Djup" till 300 och "Size" till 10. Klicka på "OK."

7 Välj "Smudge" verktyget från verktygspaletten. I alternativen längst upp, ange storleken på penseln till ca 10. Använd det att sudda kanterna på ditt brev så att det ser ut som om metallen i dessa områden är nyligen smält.

8 Välj "Bild" i menyn och välj "Merge Visible." Välj "Filter" i menyn och välj "Render." Från alternativ, välj "Ljusreflex." I dialogrutan som visas väljer linssignalljus storlek och typ som du vill. I förhandsgranskningen placera den i slutet av den sista bokstaven. Klicka på "OK." Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com