Lägga till en trädgård Window

July 2

Trädgård fönster är mycket lik båge och burspråk i konstruktion; Men de är mer nyttoinriktade. De tjänar ofta som mini växthus och är vanligen installerade i köket på grund av högre fukthalt. En trädgård fönster ger en illusion av mer utrymme i ett rum utan att öka rummets storlek. De ger också en alternativ plats att placera växter och Bric-a-brac.

Instruktioner

1 Skär ut en öppning för nya fönster - eller ta bort en gammal och storlek öppningen till dimensionerna hos trädgårdsfönstret. Täck någon vägg hölje som är utsatt och kanterna av öppningen med en byggnad wrap. Överlappar någon befintlig byggnad wrap av ett antal inches. Använd en tigersåg att skära väggskivor och dubbar.

2 Med hjälp av silikon täta, tillämpa en sträng runt öppningen för trädgården fönstret för att skapa en vädertätning.

3 Placera trädgården fönstret i öppningen, var noga med att hålla det på plats tillräckligt länge för att stötta upp det med tillfällig trä stöder. Detta kan kräva mer än en person.

4 Installera trä shims om nödvändigt för att plana fönstret. Använda 2-tums takspik för att säkra fönstret vid ramen. Ta bort den tillfälliga trä stöder när trädgården fönstret är fast på plats.

5 Stick självhäftande blinkande bandet till spikning fläns, med början i botten, rör sig åt sidorna och slutar på toppen. Se till vatten kommer att kasta bort väggen och inte penetrera blinkande bandet.

6 Fäst exteriör trim bitar och täta mellan dessa bitar och fönster, plus mellan trim och rangerbangård.

Tips

  • Ramar för trädgårdsfönster kommer i ett antal olika material, med vinyl är den vanligaste. Andra trädgårds fönster ibland har gångjärn båge fönster på sidorna som använder kompressionsgummilister för att ge en lufttät tätning och bättre säkerhet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com