Hur man redigerar bilder att titta Dead

May 9

Du kan ha en hel del roligt och lära sig mycket om digital konst genom att experimentera med olika effekter och verktyg i fotoredigeringsprogram. Det finns otaliga bildredaktörer finns inom ett brett spektrum av prisklasser för alla från nybörjare som vill underhålla sina vänner till fullfjädrade professionella fotografer och grafiska redaktörer. Med dessa program kan du freak out dina vänner och familj genom att göra ämnena bilder visas som om de var döda.

Instruktioner

1 Öppna bilden som innehåller den person du vill ska visas död i fotoredigerare.

2 Skapa en markering runt en av personens ögonhålorna med ditt foto redaktör för markeringsverktyg. Använd borste och bränna verktyg från "Verktyg" panel för att lägga till ett mörkt, urholkad utseende ögonhålarna. Du kan göra detta genom att ställa in din pensel till en mörk färg och en låg opacitet och klicka och dra över ögonhålan områden. Om fotoredigerare tillåter lager och lagerstilar, skapa ett nytt lager för dina penseldrag och experimentera med olika lagerstilar att uppnå den mest realistiska effekten. Med brännverktyget, klicka och dra över ögonhålorna kommer att omvandla den aktuella ögonhålan färg till en mörkare nyans varje gång du går över den. Upprepa denna process tills du har det utseende du vill. Om fotoredigerare har en, lägga till ett ljud eller textur filter och tillämpa den generöst runt ögonhålorna använder masker eller ett markeringsverktyg. Filter är i allmänhet ligger i "Effects" eller "filter" menyrad längst upp på skärmen. Upprepa denna process med det andra ögat. Var noga med att experimentera med olika nyanser, filter och andra effekter för att få bästa döda leta efter din bild.

3 Göra ett urval av exponerad hud och tillämpa en blek grön eller blåaktig nyans till den för att ge intryck av blekhet. Du kan göra val med hjälp av verktyg som din redaktör markeringsramen, trollstav, plocka eller snabbval, och klicka och dra över det område du vill påverka förändringar på. Återigen, att experimentera med detta och du kan tillämpa den selektivt till olika delar av kroppen tyder på ojämn nedbrytning.

4 Använd en brunröd grunge pensel, mönster eller textur filter och tillämpa det över de missfärgade hudområden för att ge intryck av blåmärken, sår och andra kött nedbrytning. Grunge borstar visas som en spridd, asymmetrisk form eller strimma och kan väljas genom att gå din borstar bibliotek. Sänk opaciteten av borsten skiktet eller ställa lagret blandning att överlagra att hålla såren subtila och mer realistisk. Du kan ställa in lager opacitet och ställa blandningslägen för din skikt från paletten eller menylager.

5 Lägg till andra blomstrar, såsom färg fyller inställd på låg opacitet över kläder för att skapa en smutsiga, åldern effekt på skjortor och byxor. Experimentera med att kombinera element från andra bilder. Du kan använda markeringsverktyg för att exportera den döde i ditt fotografi i en kyrkogård eller zombie jaga scen.

6 Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com