Hur Bypass enkelt Internet Filter

February 10

Många skolor och arbetsplatser inrättas Internet-filter för att stoppa studenter och anställda från att visa webbplatser som MySpace eller Facebook under skol eller arbetstid. Att lära sig att kringgå dessa filter är lätt att göra. Följ bara några steg för att enkelt kringgå eventuella Internetfilter och vara fria att surfa vad webbplatser du väljer att besöka.

Instruktioner

1 Välj Opera Mini som är en mobil webbläsare, så att du enkelt kan surfa på nätet utan att behöva ta itu med eventuella filter som blockerar dig. Ladda ner Opera Mini till webb tillgänglig telefon och surfa var du vill utan att behöva ta itu med eventuella filter som inrättats av din skola eller jobb. Du kan också ladda ner Opera för din dator, så att du kan synkronisera dina bokmärken på båda enheterna. Det finns detaljerade anvisningar om Opera Mini webbplats för att hjälpa dig att ladda ner version av Opera Mini har utformats för användning med just din telefon.

2 Tillgång eventuella säkrade eller SSL (Secure Socket Layers) webbplatser du vill genom att skriva in "https" och webbadressen i stället för "http".

3 Använda en webbplats översättare. Googles Translator eller Altavistas Babelfish kan hjälpa dig att kringgå Internet-filter. Översätta den webbsida du vill se i ditt valda språk så att du kan läsa det utan problem.

4 Använd Google Cache att visa alla webbsidor som du vill. Använd Google som sökmotor för att komma till vad webbplatsen du vill och i stället för att klicka på den markerade länken, klicka där det står "Cache" för att visa en kopierad version av webbsidan du önskar att du ser. Du behöver inte nödvändigtvis få den mest uppdaterade versionen av webbsidan men åtminstone kan du se den utan filter blockerar din tillgång.

5 Välj webbaserade proxy filter för att kringgå Internet-filter. Det finns många av dessa proxy filter att välja mellan. När du har hämtat din proxy, skriv namnet på den webbsida du vill besöka för att komma åt den.

6 Ställ en proxy i Internet Explorer genom att kopiera adressen till en offentlig proxy i Anteckningar, och sedan öppna Internet Explorer, klicka på "Verktyg", "Internet-alternativ", "Anslutningar" fliken och "LAN-inställningar." Vid "Proxy Server" markera "proxyserver" i kryssrutan och i "Address" Boxtyp i den adress du har kopierat. I "Port" Boxtyp i portnummer för proxyadress du har kopierat och klicka sedan på "OK" för att avsluta.

7 Inrätta en proxy i Mozilla Firefox välja en proxy som du vill använda, gå till "Verktyg" från Mozilla Firefox verktygsfältet och sedan "Alternativ" och fliken "Allmänt". Välj "Anslutningar" och sedan kontrollera "Manuell proxykonfigurering." Skriv in adressen till webbaserade proxy och dess hamn. Välj "Använd denna proxyserver för alla protokoll" check-box, om du vill använda denna proxyserver för alla dina Internet-protokoll.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com