Hur man skapar en databas DAT fil i Anteckningar

May 23

DAT-filen förlängning betecknar en datafil som innehåller Web uppgifter av något slag. Eftersom dessa filer är helt enkelt behållare av information, kan de skapas med hjälp av en enkel textredigerare som Anteckningar. För att skapa en DAT-filen i Anteckningar, måste du ange fält som du vill DAT-filen att innehålla i Anteckningar-dokument och spara dokumentet som en DAT-fil från menyn "Spara som".

Instruktioner

1 Högerklicka någonstans på datorns skrivbord och flytta muspekaren över "Ny" alternativet. Välj "Text dokument" alternativ från snabbmenyn för att skapa ett nytt dokument i Anteckningar.

2 Skriv in de fält som du vill vara närvarande i DAT-filen i Anteckningar dokumentet. Varje fält ska vara i följande format: "Fält Beskrivning:. $ Fält"

3 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara som" alternativ. Välj "Alla typer" alternativ från "Spara som" i rullgardinsmenyn.

4 Skriv in namnet på filen i den märkta "Filnamn" utrymme följt av ".dat" filändelsen. Till exempel, om du vill namnge filen "datfile" då du skulle komma in "datfile.dat" i "Filnamn" utrymme.

5 Klicka på "Spara" för att spara Anteckningar dokumentet som en DAT-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com