Hur man säljer vitaminer Online

May 6

Hur man säljer vitaminer Online


Människor runt om i världen blir allt mer hälsomedvetna varje dag. Detta har skapat en otrolig affärsvolymen för dem som säljer vitaminer och kosttillskott. Det har också främjat utvecklingen av online vitamin butiken verksamheten, som har vuxit till en mångmiljardindustri. Många anser detta till en idealisk affärsmöjlighet eftersom det är en relativt lätt företag att starta och kräver lite kontanter investering.

Instruktioner

Sälja Vitaminer Online

1 Höj investeringskapital som krävs för att starta en online-vitamin verksamhet. Mängden pengar som behövs beror på hur mycket pengar som budgeterats för att spenderas på reklam. Den primära metoden för att anskaffa kapital för de flesta småföretagare är att använda besparingar, få ett personligt lån eller att låna pengar från familjemedlemmar. Kreditkort är också ett populärt alternativ.

2 Skaffa ett företag licens så att du kommer att ha ett juridiskt bolag för att driva din online-vitamin verksamhet. Ditt företag kommer att betraktas som en postorderverksamhet, och ingen särskild licens bör krävas utanför en vanlig företagsregistrering. Kontakta din lokala stad Clerk kontor för att registrera ditt företag.

3 Utveckla en online-katalog för din vitamin butik. Registrera en domän och registrera dig för en grundläggande hosting konto med en ansedd webbhotell, såsom GoDaddy eller Hostgator. Använd en kundvagn program för att hantera den inventering av ditt skyltfönster. En populär kundvagnen - osCommerce - är fri (se länkar i Resources). Flera tredjeparts osCommerce mallar är tillgängliga som kommer att ge din vitamin lagra ett professionellt utseende.

4 Utveckla en affärsrelation med leverantörer som handlar med vitaminer och andra kosttillskott. Drop shipping är det mest populära alternativet för hem-baserade vitamin företag eftersom du kan ta order och låta droppe avsändaren posta dem. Vitabase har utvecklat en stark drop-shipping program för dem som vill driva sina egna vitamin butik utan att investera i lager (se länk i Referenser).

5 Annonsera din online-vitamin verksamhet. Bestäm hur mycket pengar du har råd att spendera på reklam, och sedan överväga tillgängliga alternativ inom den budgeten. Försök att fokusera på de klubbar hälsa, sund livsstil tidningar och andra platser där du är mer sannolikt att stöta på konsumenter som kommer att använda de produkter som du säljer.

Tips

  • Besöka lokala hälsokostbutiker och apotek för att fråga vad deras bästsäljande vitaminer. Hitta en liknande produkt som du bär och markera det på framsidan av din webbplats som ett specialerbjudande.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com