Så här ändrar Ögonfärg med redigering

May 11

Så här ändrar Ögonfärg med redigering


Digitala bilder påminner oss om tider vi inte vill glömma. Deras tydlighet gör dem tilltalande att titta på om och om igen - om inte "ögonfärg" är avstängd. Detta vanligt problem med digitala bilder kommer från att ha för mycket av en färg eller inte tillräckligt av en annan, vilket kan äventyra ett foto briljans. Att kunna ändra ögonfärg i digitala bilder är därför användbar.

Instruktioner

1 Öppna bilden i ett bildredigeringsprogram. Hitta den bild du vill ha och högerklicka på en datormus till "Öppna med ..." och välj program eller öppna programmet och gå till "File" och sedan "Öppna" eller samtidigt trycka på "Ctrl" och " O "på tangentbordet och leta efter bilden.

2 Zooma in på ögonen i fotot. I Microsoft Paint, klicka på bilden av ett förstoringsglas i verktygsfältet. Markera ögat med rutan och klicka. Zooma in tills varje enskild pixel - små rutor i en färg - är synliga och lätt att klicka.

3 Välj färg med pipettverktyget. Välj pipettverktyget från verktygsfältet och högerklicka på en pixel i den färg du vill ändra. "Vänsterklicka på" den färg du vill ändra det i din palett verktygsfältet.

4 Ändra färgen. Välj radergummit och ställa in storleken till den största alternativet. Högerklicka och flytta rutan över ögonen i fotot.

5 Avsluta ögonen. Upprepa samma process för de andra färgerna.

Tips

  • Det bästa valet av färgförändring är en liknande färg, exempelvis ljusgrönt till ljusblått.
  • Fler färger kan uppnås genom att dubbelklicka valfri färg i färgpaletten eller genom att klicka på knappen "Redigera färger" och välja eller skapa en ny färg.
  • Kontrollera att bilden inte är upphovsrättsskyddad eller ägaren / distributör har inte specifikt anges en invändning mot att ha bilderna redigeras.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com