Hur man laddar ner den gratis testversion av Microsoft Office 2008

February 14

Hur man laddar ner den gratis testversion av Microsoft Office 2008


Microsoft Office 2008 är ett programpaket som är exklusivt för Macintosh-datorer och är en uppgradering av Microsoft Office 2004. paketet ingår Word, PowerPoint och Excel för att skapa presentationer, kalkylblad och alla typer av dokument. Om du är osäker på om Office 2008 är rätt för dig kan du ladda ner en gratis testversion av programvaran från Microsofts webbplats. Efter den kostnadsfria prov nedladdningen är klar kommer du att kunna installera programvaran och använda det i 30 dagar.

Instruktioner

1 Gå till Microsofts officiella hemsida. Flytta musen över "Alla produkter" alternativet uppifrån verktygsmenyn och klicka på "Alla Macintosh produkter" alternativet.

2 Klicka på "Produkter" och klicka på "Download Free Trial" alternativ under "Försök Office 2008 idag" rubrik.

3 Klicka på "Download Free Trial" -knappen och sedan Free Trial sidan visas. Välj ditt land från rullgardinsmenyn och ange din e-postadress i "E-postadress" fältet.

4 Mata in din e-postadress i "Bekräfta e-postadress" fältet. Ange ditt för- och efternamn i fälten och välj sedan hur du kommer att använda Office 2008 från rullgardinsmenyn bredvid "Ytterligare information" fältet.

5 Klicka på "Registrera dig nu" -knappen. Anteckna produktnyckeln som du behöver för att installera den kostnadsfria testversionen från Download programvaran sidan. Produktnyckeln kommer även att visas i en e-postbekräftelse som kommer att skickas till den e-postadress du angett.

6 Klicka på "Ladda ner nu" -knappen. Ge tid för nedladdningen är klar och sedan installationsfilen visas på skrivbordet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com