Hur man kan blockera webbplatser för gratis

April 27

Hur man kan blockera webbplatser för gratis


Bara för att din webbläsare är i stånd att komma åt "World Wide Web" betyder inte att du måste ge "World Wide Web" tillgång till ditt hem. Du kan styra den information som den tar emot genom att blockera webbplatser. När en webbplats är blockerad det inte kan ses av alla som använder datorn inte att enskilda har ett användarnamn / lösenord för att låsa upp platsen. Du behöver inte betala pengar för att blockera webbplatser. Det finns många olika typer av webbläsare. Denna artikel kommer att berätta hur man kan blockera webbsidor med Internet Explorer och Firefox.

Instruktioner

Internet Explorer

1 Öppna webbläsaren Internet Explorer.

2 Klicka på "Verktyg" från den övre menyraden. Välj "Internet-alternativ."

3 Klicka på fliken "Innehåll". Titta under avsnittet "Content Advisor". Välj knappen "Aktivera".

4 Klicka på knappen "Inställningar". Du kommer att bli ombedd att ange din en "administratörslösenord." Om du aldrig har använt innehåll rådgivare innan du blir ombedd att skapa ett lösenord.

5 Klicka på "Godkända platser" -fliken.

6 Skriv in webbadressen till den webbplats som du vill blockera. Webbadressen ska skrivas i "Tillåt den här webbplatsen" fältet.

7 Klicka på "Never" -knappen. Webbadressen visas sedan i "förteckning över godkända och ej godkända webbplatser" rutan.

8 Klicka på "Apply" och "OK" för att spara de nya inställningarna för Internet Explorer.

FireFox

9 Starta din FireFox webbläsare.

10 Ladda ner och installera en "Add-On" till din Firefox webbläsare som gör att du kan blockera webbplatser gratis. Anledningen till att du måste använda en Add-On beror FireFox inte innehåller en inbyggd funktion som gör att du kan blockera vissa webbplatser. Några av de tillägg som du kan ladda ner och installera är ProCon Latte, Block Site och Fox Filter.

11 Konfigurera Add-On att blockera webbplatser som du vill blockerade. Den exakta metoden för att konfigurera varje Add-On kommer att variera. Du kommer i allmänhet att klicka på "Verktyg" alternativet från webbläsaren Firefox och välj "Add-Ons." Du kommer att se den nya Add-On listade. Klicka på knappen "Alternativ" under Add-On för att starta konfigurationen. Se "Hjälp" delen av webbplatsen du har hämtat Add-On från att se steg för steg anvisningar om hur man kan blockera webbplatser.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com