Hur man skapar en e-postmapp i Outlook 2007

April 23

E-post är tänkt att göra kommunikationen snabbare och enklare. Men du behöver för att skapa en organisationsstruktur för att effektivt använda e-post. Postmappar organisera din e-post i kategorier. Microsoft Outlook har förmågan att skapa flera e-postmappar. Denna organisationsstruktur liknar dina mappar på datorn med olika undernivåer tillgängliga. Dessutom kan du ställa in regler för att automatiskt dirigera e-post som uppfyller ett vissa kriterier till en förutbestämd mapp.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook 2007. Klicka på "Go" på den övre menyraden och välj "Mail". Den kortkommando är "Ctrl" och "1"

2 Välj "File" på den övre menyraden. Välj "Ny" från menyn. Välj "mapp" från listan. Detta alternativ är också tillgängliga genom att klicka på nedåtpilen på "Ny" -knappen eller genom att högerklicka på en personlig mapp i den vänstra navigeringsrutan. Den kortkommando är "Ctrl", "Shift" och "C."

3 Namnge den nya mappen. Välj "Mail och försändelser" från rullgardinsmenyn. Välj personlig mapp där du vill att den nya mappen skapas. Klicka på "OK."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com