Hur konvertera text till kurvor i Paint Shop Pro Photo XI

January 21

Hur konvertera text till kurvor i Paint Shop Pro Photo XI


Grafisk design program har verkligen tillät image och branding för att framgångsrikt gå över till nästa generation av mönster. En av de mest använda funktionerna när gör logotyper i sådana program omvandlar text till kurvor runt föremål och bilder. Om du någonsin har sett rundade logotyper som har text som gränsar till kurvor, detta är exempel på bilder som genomför denna funktion.

Instruktioner

Hur konvertera text till kurvor i Paint Shop Pro Photo XI

1 Skapa en cirkulär eller krökt föremål. Det enklaste sättet att skapa ett cirkulärt objekt är genom att vänsterklicka på "Preset Shape" verktyg som finns i paletten verktygsfältet till vänster. Välj ett cirkulärt objekt och vänsterklicka för att skapa den. Därefter drar muspekaren på hörnen av cirkulärt objekt storlek det som önskas.

2 Lägg texten till den cirkulära objektet. Vänsterklicka på knappen "A", finns antingen på kommandofältet eller paletten verktygsfältet till vänster. Dra markören över gränsen till cirkulärt objekt tills du ser strykning kurvan som en halvcirkel. När den gör kurva, vänsterklicka och en textegenskapsfönstret öppnas.

3 Skapa önskad text. Ange önskad text och välja teckenstorlek och stil, klicka sedan på "OK" för att infoga typsnittet till bilden. Typsnittet automatiskt kurvan runt toppen av det cirkulära objektet.

4 Spara den färdiga bildfilen. Se till att spara ifyllda bildfilen genom att trycka på snabbtangenter "CTRL-S." Välj önskad fil format för att spara in och klicka på "Ok" för att spara filen.

Tips

  • Leka med olika typsnitt, som vissa kommer att bli fläckig när du kurvan text runt ett objekt.
  • Se till att spara en masterkopia av bilden; När du konvertera det till en standard bild förlängning, kommer föremålen att slås samman till en bild.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com