Hur man införliva Slides i Skype

April 14

Enligt 2012 statistik, över 35% av alla små företag använder Skype för att kommunicera med medarbetare och kunder. En av de förmåner med att använda Skype är att du kan dela filer och skärmar under samtalet. Detta gör det möjligt för dig att göra ett bildspel presentation via Skype, precis som du skulle ha gjort under ett möte eller brainstorming. Affärsmän nu inte längre att flyga till andra sidan jordklotet för att presentera en ny idé i ett möte - nu kan de helt enkelt göra det med ett Skype-samtal. Detta alternativ är också mycket användbar för distansundervisning föreläsare att hjälpa dem att förklara ett koncept till eleverna.

Instruktioner

1 Få bildspel redo för uppspelning. Om bilderna som du vill använda är alla lösa bilder i en mapp, trycker du på fliken "Hantera" och välj ikonen bildspel längst upp i mappen.

2 Öppna Skype och välj den person du vill presentera bildspelet till från kontaktlistan. Alternativt, skriver hans användarnamn i sökrutan under ikonerna.

3 Klicka på knappen "Ring" under användarens profilbild.

4 Klicka på "+" knappen längst ned på skärmen under samtalet när du är redo att starta bildspelet.

5 Välj "Dela skärmar" från listan med alternativ, och klicka på "Start" på frågan om du ska börja dela din skärm. Din kontakt kommer nu att se allt som händer på skärmen, medan mikrofonen förblir aktiv så att du kan prata med honom medan du spelar upp bildspelet.

6 Starta bildspelet.

7 Välj "Stop Sharing" längst upp till höger på skärmen så snart spelet är över för att avsluta skärmdelning. Detta kommer inte att avsluta samtalet, men det kommer att stoppa dina kontakter från att visa din skärm.

Tips

  • Om du vill visa ditt bildspel till flera Skype-användare samtidigt, klicka på "+" knappen under samtalet och välj "Lägg till personer i detta samtal ..."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com