Hur man visa bilder från en bärbar dator till en projektor

June 23

Hur man visa bilder från en bärbar dator till en projektor


Det enklaste sättet att visa bilder från din bärbara dator till en grupp människor är genom användning av en LCD-projektor. Ansluta en projektor till den bärbara datorn är en ganska enkel procedur, och de flesta moderna bärbara datorer är förinstallerade med programvara för att ta emot en projektor utgång.

Instruktioner

1 För att förhindra en gnista eller elektrisk våg när du ansluter videokablar, se till att både den bärbara datorn och LCD-projektorn är avstängd.

2 Anslut ena änden av VGA-videokabeln till den bärbara datorn porten och den andra änden i projektorn. VGA videoport på den bärbara datorn är klarblå färg.

3 Slå på den bärbara datorn och LCD-projektor. Din bärbara dator kommer automatiskt detektera projektorn och börja förbereda videosignalen. Det kan uppstå en viss fördröjning eftersom den bärbara datorn konfigurerar videosignalen så att den motsvarar projektorns kapacitet.

4 Tryck på lämplig funktionstangenterna på din bärbara dator för att aktivera videosignalen. De flesta bärbara datorer är konfigurerade på samma sätt, och den vanligaste nyckel är ett med en ikon som liknar två datorskärmar eller tv på det. LCD-projektor kommer omedelbart börja sända bilderna från din laptop skärm på projektorskärmen via videokabeln.

5 Öppna lämplig mapp på din bärbara dator som innehåller bilder och fotografier som du vill dela med gruppen. Välj varje fotografi med din bärbara fotovisare programvara och bilden kommer automatiskt att projiceras på projektorskärmen.

Tips

  • Visar upphovsrättsskyddade bilder till en grupp kan vara ett brott mot federal lag. Se till att du har rätt behörighet att visa skyddade bilder eller andra bilder till en grupp innan visar dem på projektorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com