Hur kan man förhindra chkdsk fel på en dual boot system

July 17

Hur kan man förhindra chkdsk fel på en dual boot system


Diskfel på din Windows 7 dator kan förhindra normal drift, avstängning eller start för din dator. Om du kör ett dual boot system, kan diskfel uppstår ofta. Dual boot system köra två operativsystem på samma hårddisk genom partitioner. Du kan åtgärda felen med hjälp av snabbkorrigering tillgänglig via Microsofts webbplats. Du behöver inte ta ditt system till en reparationsverkstad för att få det att fungera. Du kan göra det själv på bara ett par minuter.

Instruktioner

1 Starta din dator till det första operativsystemet som du vill köra snabbkorrigeringen. Din dubbla system kommer att be dig om det operativsystem du vill ladda. Tryck på "Enter" för att ladda operativsystemet.

2 Gå till "Microsoft webbplatsen" och ladda snabbkorrigeringen från botten av sidan. Acceptera användaravtalet från menyn och klicka sedan på snabbkorrigeringen som gäller ditt Windows 7-system.

3 Fyll i din e i rutan nedan och bekräfta e-postadressen i nästa ruta. Ange bokstäver och siffror från bilden och klicka sedan på "Begär Hotfix" -knappen på höger sida av skärmen.

4 Gå till ditt e-postkonto och logga in. Klicka på Microsoft e-post och följ länken i e-postmeddelandet för att hämta snabbkorrigering. Dubbelklicka på ikonen snabbkorrigering för att starta programmet. Låt programmet för att köra och klicka på "Start" knappen längst ned på skärmen då.

5 Klicka på "Starta" ikonen för att starta om datorn. Ladda andra operativsystem när du uppmanas vid uppstart. Upprepa steg 1-4 för att åtgärda diskfel på andra operativsystem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com