Hur till Flash hårddisk Firmware

July 24

Hur till Flash hårddisk Firmware


Som med alla datateknik, är någon hårdvara enhet för oförutsedda driftsförhållanden som kan resultera i dess oförmåga att fungera som väntat av ingenjörsteam. Som sådan, det finns ofta firmware revideringar som uppdaterar det sätt på vilket hårdvaran fungerar för att möjliggöra en mer strömlinjeformad och effektiv dator. Dessa uppdateringar snabbt installeras och möjliggöra hårdvara att inte bara ta bort tidigare oförutsedda fel, men också i många fall, öka kompatibiliteten av hårdvaran med ett bredare utbud av datorhårdvara.

Instruktioner

1 Kopiera tillverkarens firmware uppdatering program till en separat skiva, såsom en diskett eller CD-ROM. Detta steg får inte hoppas under några omständigheter, som att köra en hård uppdatering enhet firmware från hårddisken själv kommer att orsaka hårddisken kraschar mitten installation och blir helt obrukbar.

2 Starta hård uppdatering driv firmware från CD-ROM eller diskett.

3 Acceptera slutanvändarlicens och välja lämplig knapp för att påbörja uppdateringen. Om du har flera hårddiskar från samma tillverkare, kan du behöva ange vilken disk för att uppdatera på denna punkt.

4 Välj "Ja" när du ombeds bekräfta om du vill uppdatera hårddisken firmware. Uppdateringen kommer att påbörjas vid denna tidpunkt. Det är viktigt att inte vid något tillfälle under den här uppdateringen bör datorn vara avstängd eller har några enheter som är anslutna till eller kopplas bort från det.

5 Starta om datorn efter avslutad hårddisk uppdatering för att möjliggöra för maskinvaruförändringar ska träda i kraft.

Tips

  • Säkerhetskopiera alla viktiga filer innan du utför den här proceduren.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com