Hur man lägger musik från iTunes på en flash-enhet

February 25

Hur man lägger musik från iTunes på en flash-enhet


iTunes är den digitala medieuppspelning programvara från Apple Computers som är ett måste för att hantera musikspellistor för iPod och och köpa ringsignaler på iPhone. Eftersom varje iPod kan synkroniseras med bara ett iTunes-bibliotek innebär detta att om datorn kraschar du kommer att behöva återskapa biblioteket på en annan dator så att du kan synkronisera den med iPod. Detta understryker vikten av att säkerhetskopiera iTunes-filer. När du har säkerhetskopierat alla musikfiler kan du kopiera biblioteket i iTunes på en ny dator och synkronisera den med din iPod.

Instruktioner

1 Starta iTunes, klicka på "Redigera" Arkiv-menyn, välj sedan "Inställningar" (Windows), eller klicka på "Inställningar" fil menyalternativet (Mac OS X.)

2 Klicka på "Avancerat" kontrollera "Kopiera filer till mappen iTunes Media när du lägger till i biblioteket" och klicka på "OK".

3 Klicka på "File" menyalternativ, välj "Bibliotek" och klicka på "Organisera Library". Kontrollera "Konsolidera filer" och klicka på "OK" för att kopiera alla filer från biblioteket till "iTunes Music" -mappen.

4 Sätt i flash-kortet i flashkortenheten.

5 Navigera till "iTunes Music" mapp på hårddisken på följande sätt:

"Documents and Settings", "ditt användarnamn", "Mina dokument", "Min musik", "iTunes Music". (Windows)

"Användare", "Ditt användarnamn", "Musik", "iTunes Music". (Mac OS X)

6 Klicka på "iTunes Music" -mappen och sedan dra och släppa den på blixtikonen kortenheten. Flashkortenheten ligger på skrivbordet i Mac OS X och i "Den här datorn" (klicka på menyn "Start" och välj "Den här datorn") fönster i Windows.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com