Säkerhetskopiera Office 2007 Aktiverings

March 7

De flesta program som är installerade på en Microsoft Windows-baserad dator kommer att kräva någon form av aktivering. Detta kan utföras genom att mata in en seriell nyckel, eller genom att fylla i en ansökan på nätet. Ett sådant program är Microsoft Office 2007, som inte kommer att kunna användas om du aktivera programmet. För de användare som vill säkerhetskopiera deras aktivering, är det möjligt att göra det. Detta kan vara en klok idé, ifall hårddisken kraschar och Microsoft Office 2007 måste installeras och återaktiveras.

Instruktioner

1 Öppna "Den här datorn". Gör detta genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller genom att välja "Start" och klicka på "Den här datorn".

2 Dubbelklicka på "C:" köra. Detta kommer att få upp en lista över de viktigaste mappar på enheten. Öppna "Documents and Settings" och välj sedan "Alla användare", "Application Data", "Microsoft", "Office" och slutligen "Data".

3 Navigera till filen "data.dat." Högerklicka på filen och välj "Kopiera".

4 Välj en plats på antingen hårddisken eller en flyttbar minnesenhet och högerklicka. Detta kommer att ta upp en pop-up fönster. Välj "Klistra in." En kopia av filen kommer att skapas.

5 Upprepa kopiera och klistra förfarande för filer "OPA11.bak" och "Opa11.dat." När detta har gjorts, backup av Office 2007 Aktiveringen kommer att vara fullständig.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com