Hur man använder Image Burn Med DVD Shrink

March 11

Hur man använder Image Burn Med DVD Shrink


Säkerhetskopiera DVD-skivor kan vara en svår uppgift. Freeware program ImgBurn och DVD Shrink kan göra jobbet lättare för dig om du förstår hur man använder dem. ImgBurn låter dig rippa DVD-skivor och bränna videofiler och ISOs till DVD. DVD Shrink kan du ta en dual-layer DVD och komprimera den till storleken av ett enda lager DVD. Genom att använda båda tillsammans kan du säkerhetskopiera nästan alla icke-kopieringsskyddade DVD.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera DVD Shrink och ImgBurn till datorn.

2 Sätt i DVD du vill säkerhetskopiera i datorns DVD-brännare.

3 Öppen ImgBurn. Välj "Skapa bildfil från skiva." ImgBurn kommer att ladda information från din DVD.

4 Välj en destination för att spara skivavbild. Klicka på ikonen i det nedre vänstra hörnet av programfönstret. ImgBurn kommer att spara en direkt 1: 1 ISO kopia av din DVD. Beroende på storleken på DVD och hastigheten på din DVD-enhet, bör processen ta mellan 10 och 20 minuter.

5 Öppna DVD Shrink. Välj "File" i övre aktivitetsfältet och välj "Öppna skivbild." DVD Shrink kommer att analysera och öppna ISO.

6 Klicka på "Redigera" på den övre aktivitetsfältet och välj "Inställningar". DVD Shrink har Nero aktiverat som dess brännande program som standard. Eftersom du vill använda ImgBurn istället, måste du stänga av Nero. Klicka på fliken "Fil I / O" och avmarkera "Aktivera Burning med Nero."

7 Klicka på "Backup" från toppen av DVD Shrink fönstret. Välj "ISO-bildfil" från rullgardinsmenyn och välj en destination för din nya ISO. Klicka på "OK" och DVD Shrink kommer att börja komprimera din ursprungliga ISO till en enda lager ISO. Beroende på hastigheten på din dator, räknar med att processen att ta allt från 15 till 30 minuter.

8 Öppna ImgBurn igen och välj "Skriv bildfil till skiva" från välkomstskärmen. Sätt i en tom single-layer DVD i brännaren.

9 Klicka på "Välj en fil" på toppen av ImgBurn fönstret. Välj din nyligen krympt ISO. Klicka på ikonen i det nedre vänstra hörnet av ImgBurn fönstret för att bränna ISO till en DVD.

Tips

  • DVD Shrink kommer också att du kan eliminera vissa delar av DVD, såsom trailers och specialfunktioner.
  • Komprimering av en dual-layer DVD till en enda lager kan orsaka viss förlust i bildkvalitet.
  • Använd endast DVD-media som är kompatibel med din DVD-brännare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com