Hur man gör ett organisationsschema i PowerPoint

May 10

Powerpoint är en presentation programvara som ägs av Microsoft och ingår i Microsoft Office. Många människor i näringslivet använda Powerpoint för grundläggande presentationer. Det finns dock flera avancerade funktioner i Powerpoint, inklusive möjligheten att skapa organisationsscheman, som är grafiska representationer av arbetare i en organisation. I huvudsak visar ett organisationsschema en hierarki av arbetstagare baserat på deras relationer med andra i en organisation.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Powerpoint och skapa en ny presentation.

2 Klicka på "Infoga> bild> organisationsschema." Ett separat redigeringsfönster öppnas där du kommer att skapa organisationsschema.

3 Ange information om din organisation. Du kommer att tillåtas att komma in i personens namn, titel och några andra synpunkter du kan ha om den person i din organisation.

4 Lägg träd till organisationsschema där de behövs. Klicka på den person som du vill lägga till ett träd till och välj sedan en relation. Den nya personen du har lagt kan antingen vara en underordnad, medarbetare, chef eller assistent.

5 Placera organisationsschema i presentationen. Klicka på "Arkiv> Uppdatera objekt i presentationen." Du har nu skapat och lagt till ett organisationsschema i PowerPoint-presentationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com