Hur kvalificerar jag mig för en EDU domännamn?

February 16

Ägare av en EDU domännamn och webbplats dra nytta av den stora trovärdighet som kommer med det EDU märke. EDUCAUSE är domänregistrerings som registrerar domäner. Det måste följa politik Department of Commerce när de tillhandahåller namnen. Läroanstalterna måste följa specifika steg att kvalificera sig för en EDU domännamn. De kan sedan ansluta sig utvald grupp av institutioner med förmånen att äga en webbplats med en EDU-domän.

Instruktioner

1 Kvalificera sig som en eftergymnasial institution. Kontrollera statens lag för att fastställa kraven för registrering av en eftergymnasial institution. Även offentliga högstadier inte uppfyller kraven för en EDU-domän. Utländska högskolor eller institutioner för högre utbildning måste införliva eller ta emot något annat officiellt erkännande från en amerikansk federal eller statlig myndighet. Institutioner utanför USA som kvalificerar enligt denna regel bör kontakta EDUCAUSE på [email protected]

2 Får en provision eller annan regering erkännande om att kvalificera som ett system eller distriktskontor. Kontoret måste ha officiell myndighetstillstånd för att hantera eller styra andra utbildningsinstitutioner. Varje institution som faller under ledning av kontoret måste också få ackreditering och kvalificera sig för EDU domänregistrering. Skicka in den särskilda ansökan om systemet och distriktskontor att få tillstånd att begära en EDU domännamn.

3 Gå igenom kraven för institutionell ackreditering. EDUCAUSE kräver ackreditering av en ackreditering av organ som erkänts av utbildningsdepartementet. Se den officiella förteckningen över ackrediteringsorgan på utbildningsdepartementet webbplats. EDUCAUSE accepterar ackreditering från de nationella, regionala och specialiserade ackrediteringsorgan. EDUCAUSE accepterar också några statliga ackrediteringsorgan.

4 Besök de enskilda webbplatser organen att lära sig om deras krav ackreditering behörighets. Bestämma vilka organ kan ackreditera institutionen. Regionala organ kan ge ackreditering endast för det regionala området. Granska krav och vidta åtgärder för att kvalificera sig för ackreditering.

5 Samla erforderlig dokumentation som visar institutionella ställning och ackreditering. Sök efter önskat domännamn och slutföra registreringen. Tillhandahålla alla handlingar som begärts.

Tips

  • Får ackreditering av utbildningsinstitution som helhet. Ackreditering av enskilda program inom institutionen är inte tillräckligt för att kvalificera sig för en EDU-domän.
  • Låt aldrig domännamnet upphöra när institutet registrerar en domän. En annan institution kan komma in och registrera namnet efter utgångsdatum.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com