Hur man igenom spåra ändringar i Excel

February 21

Skapa en Microsoft Excel är ett perfekt sätt att Corral siffror och uppgifter. Dela det kalkylblad kan hjälpa dig att fånga fel eller missade informationen. När du delar ett kalkylblad, kan granskarna dra nytta av Excel Spåra ändringar, som belyser deras tillägg, strykningar och kommentarer i olika färger och med popup-fönster. När du får kalkylarket kan du granska spårade ändringar för att se kalkylbladet omvandling.

Instruktioner

1 Klicka på "File" -fliken och klicka på "Öppna". Navigera till kalkylbladet med de spårade ändringar att granska. Dubbelklicka på namnet på kalkylfilen, och kalkylbladet öppnas i Excel arbetsfönstret.

2 Granska kalkylblad för förändringarna. Om du ser några förändringar - och vet kalkylbladet har märkts upp - klicka på "Review" -fliken högst upp på arbetsytan. Klicka på "Show / Hide kommentar" -knappen, som ska växla för att få förändringar i sikte.

3 Placera markören över en mycket liten triangel i hörnet av en cell. En popup version av spårade ändringar kommentar ska visas. Om du inte ser det, eller vill granska alla kommentarer på en gång, klicka på "Visa alla kommentarer" på "Review" -fliken är menyfliksområdet.

4 Kontrollera kalkylblad för text som ser överstruken - som granskaren utgår som en del av redigering -. Och text som har lagts till i Som standard Excel etiketter borttagen text i rött och nytillkomna text i grönt, men granskaren eller en annan Excel användare kan ha ändrat dessa i menyn "Spåra ändringar".

5 Klicka på knappen "Nästa" på "Anmärkningar" i "Review" -fliken s Band att flytta på ett linjärt sätt för att granska ändringarna i kalkylbladet. Om du klickar på knappen kommer du till nästa ändring i cellen till höger eller, om det inte finns några ändringar till nästa rad. Den "Föregående" knappen fungerar på motsatt sätt; du kommer att se över förändringar bakåt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com