Hur man skapar cirkelformat text med Microsoft Word

March 20

Att skapa cirkulär text är enkel i Microsoft Word. Med WordArt funktionen kan du snabbt ordna text i en partiell eller fullständig cirkel som passar din design behov. Eftersom Microsoft Word är lätt tillgänglig för de flesta datoranvändare, är den idealiska verktyg för att slutföra projektet. I några få enkla steg, kommer du att ha cirkulär text som du kan använda till en logotyp, bild eller konstprojekt.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word och klicka på "Infoga" -fliken. Klicka på "WordArt" och välj en typ av text. När du uppmanas mata in texten och tryck sedan på "OK" för att acceptera.

2 Klicka på "Format" -fliken under avsnittet "WordArt" och klicka sedan på knappen "Byt Shape". Välj cirkelform som finns under "Följ Path" avsnittet.

3 Dra i hörnet av WordArt tills den är cirkulär. Alternativt kan du högerklicka på WordArt, välj "Formatera WordArt" och klicka sedan på "Size" -fliken. Ställa in både höjd och bredd för att vara samma för att få en perfekt cirkel.

Tips

  • När du har skapat en perfekt cirkel, kan du enkelt ändra storlek på WordArt och upprätthålla cirkeln genom att hålla ner "Shift" -tangenten och dra hörnet av WordArt till en större eller mindre storlek.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com