Hur man skall höja dina poäng på Hubpages

February 5

Hur man skall höja dina poäng på Hubpages


Hubpages är en innehållsproducent webbplats där du kan publicera arbete under ditt namn och få betalt en andel av reklamintäkter som Hubpages genererar (se ref 1). Ju bättre artikeln din skriva, desto fler träffar din sida kommer att få och så du kommer att tjäna mer pengar. Dina inkomster bestäms av de punkter som du får, så ju fler poäng du har desto mer kommer du att tjäna. Det tar tid att bemästra de färdigheter som krävs för att skriva framgångsrikt på Hubpages men det är väl värt det om att göra det bra.

Instruktioner

1 Behärska sökmotoroptimering (SEO) verktyg (se ref 2). SEO är ett sätt att höja awarness av din webbplats via sökmotorer. Om du sätter ord och termer i din artikel intro eller i kroppen av den text som avser de sökord som används av sökmotorn användare din artikel kommer att dyka upp på toppen av sökresultaten.

2 Besök andra webbplatser och bloggar som bär diskussioner som rör din artikel (se ref 2). Kommentera dessa diskussioner och lämna en länk till din artikel på Hubpages att läsarna och deltagarna i diskussionen kan följa. Ju fler träffar din artikel får desto mer poäng får på Hubpages.

3 Använd länkar i din artikel till auktoritativa webbplatser såsom statliga och utbildnings webbplatser eller Wikipedia och New York Times (se ref 2).

4 "Like" andra webbplatser och sidor som relaterar till ämnet för din artikel. Ägarna till webbplatser som du "Gillade" kan länka tillbaka till din artikel eller "Like" det som kommer att generera extra trafik till din sida (se ref 2).

5 Hålla uppdatera dina sidor över tiden. Den nyligen publicerade artikeln är, desto högre upp kommer det att bli i listan över sökresultat i en av de sökmotorer.

6 Lägg upp regelbundet på Hubpages. Om du lägger en artikel om dagen du kommer att listas högre upp i resultat på sökmotorer.

Tips

  • Skicka länkar till dina Hubpages artiklar på sociala nätverkssajter.
  • Skicka ut globala e-postmeddelanden till dina vänner och familj med en länk till dig artikeln att generera extra trafik.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com