Hur att rengöra en Logitech G7

June 14

Logitech G7 är en känslig, precisionsinstrument med en mini-laser som följer rörelser på skärmen med spårning hög hastighet, och förvandlar rörelser av handen i datorn digitala signaler. Ivrig spelare och webbdesigners gå för sina batterier och 2,4 GHz överföring, som nästan aldrig släpar eller misslyckas dem i deras uppdrag. Denna trådlösa musen täcker ett spår på över 2000 dpi på en superjämn glida över alla typer av ytan på grund av dess icke-klibbigt polytetrafluoretylen material. Detta rabatter gynnsamt nödvändigheten av minutiöst rengöring eller lossar en boll och rullar ofta, vilket gör underhåll av Logitech G7 ett enkelt, hanterbar uppgift.

Instruktioner

1 Fukta en mjuk trasa med lite varmt vatten. Se till att det inte droppar alls.

2 Torka bort eventuella tecken på damm, smuts eller skräp från den yttre ovansidan av din Logitech G7 mus.

3 Omvänd musen och torka även bort eventuellt skräp från sin botten som kan ha samlats från konstant friktion och kontakt med olika ytor. Detta kommer att hjälpa till att hålla den glider smidigt. Rengör hela musen noggrant men försiktigt.

4 Doppa en tops i en liten mängd av tvättsprit. Se till att det blir fuktigt utan att droppa.

5 Använd denna Q-tip att komma runt och rengör knappar och korsningar på musen. Ett alternativ skulle vara att använda en tandpetare för att hjälpa till att driva en kant av pappershandduk i små utrymmen.

6 Torka med en mjuk trasa eller pappershandduk.

Tips

  • Dessa är strikta instruktioner att dämpa endast tyget. Eventuellt överskott vatten eller alkohol som hamnar i din Logitech G7 mus kan skada dess inre delar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com