Hur man tar bort onödiga filer på en Eee PC

September 18

Hur man tar bort onödiga filer på en Eee PC


Eee PC är en del av en rad av netbooks som gjorts av Asus. Netbooks är mindre, billigare versioner av bärbara datorer. De har mindre lagringskapacitet, men fortfarande köra på samma operativsystem som normalstora datorer. De flesta Eee PC köras på antingen Windows XP eller Windows 7. I dessa versioner av Windows, kan du använda Diskrensning funktionen för att ta bort onödiga filer, hjälper till att frigöra utrymme på hårddisken och förbättra datorns prestanda. Diskrensning tar bort temporära filer som har laddats ned, program som du inte använder och temporära Windows-filer som du inte behöver.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" i Windows.

2 Klicka på "Alla program." Öppna mappen "Tillbehör". Öppna "Systemverktyg" och sedan på "Diskrensning".

3 Välj den enhet som du vill rensa upp om det uppmanas du gör det. Klicka på "OK." Diskrensning beräknar hur mycket utrymme det kommer att kunna frigöra, då det öppnar "Diskrensning" i dialogrutan.

4 Bläddra igenom listan med "Filer att ta bort" och välja de som du vill ta bort. Om det finns några filtyper som du inte vill ta bort, rensa kryssrutan för dessa filer. Klicka på "OK."

5 Klicka på "Ta bort filer" när du ombeds. Vänta medan Diskrensning raderar alla onödiga filer. Dialogrutan stängs när den är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com