Hur man målar gräs i Photoshop

February 1

Hur man målar gräs i Photoshop


Adobe Photoshop är ett ledande fotoredigeringsprogram. Mediebranschen använda programmet för att manipulera och skapa bilder. Photoshop kan göra kvinnor tunn, ge mer hår för män och lägg rikligt gräs karga områden. Att måla gräs i Photoshop, krävs en grundläggande kunskap om programmet och dess verktyg. Med lite tid och tålamod, kan även en amatör skapa massor av vackra gröna gräset.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt dokument som är 500 av 500 pixlar. Du kan göra detta i "Nytt dokument" fönstret som visas automatiskt när Photoshop lanserar.

2 Skapa två skikt i fönstret ligger som standard på höger sida av skärmen skikt. Det nya lagret ikonen är längst ned i fönstret och ser ut som en curled sidan. Det första skiktet är bakgrundslagret. Det andra skiktet kommer att innehålla ett grässtrå.

3 Skapa ett grässtrå med hjälp av elliptiska markeringsramen, som finns i verktygsfönstret ligger som standard på vänster sida av skärmen. Detta verktyg kan klippa ut en böjd form.

4 Experimentera med filter, såsom snedvrida och våg filter i filtergalleriet för att få den form du önskar för ett grässtrå. Filtergalleriet kan nås under "Filter" i menyraden.

5 Färga gräsklinga grön med penselverktyget i verktygsfältet och färgrutor panelen. De färgrutor kan nås under "Windows" och sedan "Rutor" i menyraden.

6 Duplicera gräset skiktet genom att markera den och trycka Kommando + J på tangentbordet (Mac) eller Ctrl + J (PC). Du kan också använda Omforma fritt i verktygsfönstret för att välja bladen och ge dem olika storlekar och former. Bränn i verktygsfönstret kan också användas för att få en 3D-utseende genom att bränna de överlappande blad.

7 Fortsätta att duplicera skikt. Använd verktyget Omforma fritt, brännverktyget och färgprover för att variera utseendet på varje blad.

8 Bygg upp ditt lager. Använd radergummit för att rensa upp eventuella mässar. Försök att blanda några av skikten i skikt fönstret genom att gå till FX symbolen längst ner och välja "Blandningsalternativ." "Overlay" kommer att skapa ett ogenomskinligt utseende under omrörning två skikt.

9 Ändra nyanser och mätt av olika skikt genom att välja lager och gå till "bilder" i menyraden. Gå sedan till "Justeringar" och välj "Nyans / mätt."

10 Platta alla lager när du gjort och känner att du har skapat, eller målade, tillräckligt gräs på dokumentet. För att göra detta, gå till "Lager" i menyraden och välj "Flatten Image."

11 Spara filen när du är klar. Gå till "File" i menyraden och välj "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com