Hur vattenstämpel Foton

October 2

Hur vattenstämpel Foton


Att sätta bilder på nätet för att dela med familj och vänner är en vanlig företeelse nu, men vad om att skydda dina rättigheter som den person som tog bilderna eller äger dem? Vattenmärkning är att lägga till informationen till en digital signal. Synlig vattenmärkning är den mest populära formen för att göra bilder. Vattenmärkning ett foto håller dig säker från någon annan stjäl dina foton och kalla dem sina egna.

Instruktioner

1 Hitta vattenmärkning eller program. Det finns många program på nätet som tillåter dig att göra eller en bild i taget parti vattenmärkning. Du måste ha en av dessa program för att vattenstämpel dina bilder.

2 Lägg en textrad ange ditt copyrightinformation om du har fotografering programvara. Använd öppenheten guide till lätta din text för att göra det mer genomskinlig och professionell.

3 Göra många olika typer av vattenstämplar om du använder programvara. Textvattenstämplar kan konstatera ett namn och datum eller säga något i stil med "demo" eller "inte kopiera." Du kan lägga till specifik text om du äger ett företag som en bröllopsfotografering företag. I så fall skulle du lägga till företagsnamn till exempel. Du kan lägga till bara ett datum eller en upphovsrätt i förhållande till ditt företag.

4 Var noga med att ha en säkerhetskopia av originalfotot i fall du gör misstag som inte kan rättas till. Bestäm om du vill göra ett parti eller enstaka bilder.

5 Besluta om din vattenstämpel specifikationer. Du kan plocka ut hur stor du vill att din vattenstämpel eller om det är centrerad. Specifikationer inkluderar även text och färg.

6 Bestäm var du vill att din vattenstämpel. Om du visar dina bilder som du inte vill kopiera i någon form, kan du placera din vattenstämpel över bilden. Kontrollera att det är transparent nog att visa upp ditt foto men vanligare tillräckligt för att avskräcka folk från att stjäla fotot. Om du inte vill göra några ändringar på bilden själv men ändå vill vattenstämpel det, kan du placera en liten kant längst ner med vattenstämpel. Tänk på att dessa är lätt beskäras så att folk fortfarande kan stjäla dina bilder, men åtminstone du är skyddad av varningen de läser.

Tips

  • Hitta gratis vattenmärkning programvara online för att spara pengar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com