Hur man installerar ett AirPort-kort i en Pismo PowerBook

December 14

Apples Pismo PowerBook var den sista G3 laptop släpptes innan Apple presenterade sin linje av Titan G4 PowerBook 2001. Liksom många andra PowerBook och iBook släpptes på den tiden, Pismo innehåller en intern kortplats utformad för att hålla ett AirPort-kort Apples ursprungliga trådlöst internet kort . När du installerar ett AirPort-kort i en Pismo PowerBook, se till att använda den klassiska AirPort-kort, och inte AirPort Extreme-kort, med vilket Pismo är oförenliga.

Instruktioner

1 Stäng av din Pismo PowerBook genom att trycka på "Power" -knappen i det övre högra hörnet på tangentbordet och klicka på "Stäng" -knappen på popupmenyn. Dra ut eventuella kablar för närvarande är anslutna till datorn, såsom skrivare kablar och Ethernet-kablar.

2 Ta bort den lilla skruven som håller tangentbordet på plats. Du hittar den längst upp på tangentbordet, i centrum, direkt ovanför "5" -tangenten. Använd en Phillips # 0 skruvmejsel för att lossa skruven.

3 Tryck ner de två spärrarna upptill på tangentbordet, ovanför "1" knappen och "0" -knappen, och lyft tangentbordet bort av ramen, mot dig. Dra försiktigt tangentbordet från ramen och ställ den åt sidan.

4 Demontera värmeskyddet i centrum av huvudpanelen under tangentbordet. Det ser ut som en rektangulär metallplatta med flera rader av små hål och två skruvar i botten. Använd din Phillips # 0 skruvmejsel för att avlägsna de två skruvarna och lyft sedan värmeskölden för att ta bort den.

5 Ta bort den nuvarande AirPort-kort från datorn, om att ersätta en redan existerande kort. Ta tag i plastfliken på kortet, sedan försiktigt dra upp och till höger för att ta bort den ur hållaren. Slutligen, koppla bort antennen genom att försiktigt dra det från kortet.

6 Anslut antennen till den nya AirPort-kort och skjut in kortet i AirPort-kort fall placera den så att stiften i ärendet i linje med hålen i kortet, och streckkoder som skrivits på kortet ansiktet du.

7 Återmontera din Pismo PowerBook. Återställ värmeskölden till sitt ursprungsläge och dra åt de två skruvarna. Sedan återställa tangentbordet till sitt ursprungsläge och dra den enda skruven på toppen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com