Hur kan man förhindra utebliven betalning på Ebay

July 14

EBay har blivit ett av de mest populära på online-auktioner. Det finns upp-och nedgångar till shopping och sälja på eBay, men du kommer att gå igenom dem alla någon gång, mer än troligt. Det finns ett sätt att hindra människor från att inte betala när de köper ditt objekt. Nu eftersom du inte sänder förrän de betalar, är du inte är ute på pengar, men det är obekvämt. Du måste åter listan objektet eller hoppas att nästa högstbjudande vill objektet, etc. Här är några tips om hur man kan förebygga dessa icke-betalande eBayers!

Instruktioner

Hur kan man förhindra utebliven betalning på Ebay

1 Göra en översyn. Du kanske har några tidigare eller nuvarande icke-betalare och om du hålla koll bra nog du kan gå igenom dina tidigare försäljning och skriva ner användar namnen på dem som inte betala för sina vunna auktioner. Även om en tvist lämnades in och allt avgjordes, genom att hålla koll på dem som inte betalar, kan du hjälpa till att förhindra dem från att försöka köpa från dig senare i framtiden om de har samma intentioner.

2 Var uppmärksam på din budgivare feedback. Icke-betalande budgivare är oftast de som har liten eller ingen feedback. Detta är inte alltid fallet dock! Var uppmärksam på detta när du säljer dina objekt, eftersom du skulle kunna hindra dem innan de vinner ditt objekt. Om du märker en budgivare med liten eller ingen feedback, kolla vad feedback de har. Du kan oftast berätta detta sätt om de är bra på att betala för sina inköp.

3 Undvika negativ feedback. Många eBay säljare förbjuda nu användare med negativ feedback från bjuder på sina poster. Många gånger de slutar med en dålig transaktion och skulle hellre undvika att till varje pris eftersom det inte bara skadar den budgivare feedback, det gör ont säljarna också. Så du kan överväga att begränsa dina budgivare till en viss feedback betyg, etc, för att förhindra icke betalare på ebay. Bara konstatera detta i artikelns beskrivning.

4 Titta på dina listor. Om du märker en tidigare icke betalare budgivning på en av dina poster överväga att be dem om de i själva verket tänker på att betala. Jag hade en upplevelse så här där hon faktiskt betalas för andra gången. Hon skulle ha betalat via mail och det kunde ha blivit förlorade men jag fick inget meddelande från henne.

5 Kommunicera med dina budgivare. Kommunikation är en mycket viktig nyckel till att förhindra utebliven betalning. Skicka dina fakturor i tid och vara säker på att vänta på kombinerade fakturor annars budgivaren kan hamna förväxlas med alla de olika fakturor som kan försena korrekt betalning.

6 Beskrivande. När du gör dina listor, vara säker på att du sätter hur snart du förväntar betalning från den vinnande budgivaren, hur mycket sjöfart kommer att bli, om du erbjuder avkastning etc. En köpare kan säga att de inte vet detta och när de kunde ha kontaktat dig, det är mycket lättare att ha det som anges i din auktion, så att de har ingen ursäkt att inte betala.

Tips

  • Försök att vara rättvis. Vissa människor har goda avsikter och stöter dessa underbara problem vi alla står inför vid ett tillfälle, så försök att inte automatiskt anta att de inte betalar om de inte betalar direkt efter auktionen avslutar. Ge dem en rättvis tid och kontakta dem minst en gång för att påminna dem. Du skulle bli förvånad över hur många människor får dåliga kommentarer och feedback på ett enkelt problem som hade lätt kunnat undvikas genom kommunikation!

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com