Hur man säljer programvara

July 17

Hur man säljer programvara. Belöningen för att skapa ett program kommer när kunderna ser värdet i det hårda arbete du har lagt in och är villiga att betala för att använda programvaran. Det finns många saker att tänka på och många vägar du kan ta när man säljer programvara.

Instruktioner

Sälja din programvara

1 Överväga att olika versioner av din programvara som fungerar på olika operativsystem. Detta kommer att bredda din potentiella kundbas.

2 Gör din programvara för direkta inköp på din webbplats. Efter att ha läst all information som du anger om programmet, kommer kunderna att betala för programmet innan de kan ladda ner det till sina datorer.

3 Erbjuder en gratis testversion av programvaran och göra den tillgänglig för nedladdning. Du kan göra det gratis att använda för en viss tid eller ge användaren ett visst antal användningsområden. När försökstiden eller antalet användningar har löpt ut, kan användarna välja att köpa programvaran om de gillar det.

4 Skydda ditt program genom att begränsa antalet funktioner som är tillgängliga för användarna under försöksperioden. Du kan sedan frigöra låsta funktioner när de köper programvaran. Ett annat alternativ är att göra alla funktioner tillgängliga så att användarna kan få en riktig känsla för produkten.

5 Fördela testversioner av din programvara på cd-skivor per post. Cd-skivan bör innehålla samma program som kan laddas ner från Internet. När CD-användare väljer att köpa programvaran, bör de ha samma möjlighet som användare av den nedladdade versionen.

6 Sälja din programvara via återförsäljare. Sök efter både fysiska och online-butiker som kommer att vara villiga att sälja ditt program till sina kunder.

7 Marknadsföra din programvara. Det finns flera sätt att göra detta, inklusive marknadsföring på nätet. Överväga att främja din programvara online genom att använda en affiliate-nätverk eller begära en granskning från en webbplats som granskar ny teknik. Titta in samarbeta med ett företag som erbjuder en kompletterande produkt som du kan kombinera din programvara. Till exempel, om programmet du vill sälja är ett spel, kan du prata med tillverkare av spelkonsoler.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com