Lägga till musik i Photo Story

June 8

Lägga till musik i Photo Story


Fotoalbum är ett bra sätt att dela minnen från förr och nu. Modern teknik har gjort det möjligt för oss att skapa digitala versioner av fotoalbum. Tack vare media program som Microsoft Photo Story kan du ta med dina fotoalbum till liv genom att lägga till berättarröst och musik.

Instruktioner

1 Välj "Börja ett Story" på Photo Story startskärmen. Klicka sedan på "Nästa".

2 Välj och ordna bilder att använda i din berättelse - beroende på hur du vill att bilden berättelse. Att ordna dina bilder, markera bilden du vill flytta, klicka och dra till rätt position. Klicka på "Nästa" när du har slutfört arrangemang.

3 Spela en berättelse, om du väljer. Kontrollera att mikrofonen är ansluten och konfigurera inställningar. Om du inte har konfigurerat mikrofon, klicka på länken "Konfigurera mikrofon" som finns i mitten av fönstret. Om du väljer att inte lägga berättarröst till ditt foto historia, klicka på "Nästa" och en varning kommer att fråga om du vill fortsätta - klicka på "Ja."

4 Lägg till en titel och författarens namn eller en beskrivning av din berättelse. Du kan välja ett annat teckensnitt, storlek och justering på texten, till höger om varje avsnitt. Klicka på "Nästa" när du är klar att mata in text.

5 Lägg till musik i ditt foto berättelse genom att markera rutan "Lägg till bakgrundsmusik till din berättelse." Detta gör att du kan bläddra i musikfilen som du vill lägga till och justera volymen på din låt.

6 Klicka på "Bläddra" för att söka efter låt eller musik du vill lägga till. Ett popup-fönster visas. Sök efter låten, markera den och klicka på "Öppna". Filen visas i rutan. Du kan förhandsgranska musiken nivå och fotointervall genom att klicka på länken "Förhands Final Story".

7 Justera musikvolymen efter behov. Ändra antalet sekunder mellan varje bild. När du är nöjd med den slutliga berättelsen, klicka på "Nästa".

8 Välj video och ljudkvaliteten på fotot historia. Det finns en beskrivning av varje typ av kvalitet inom parentes för att hjälpa dig välja en inställning.

9 Spara ditt foto historia genom att ge den ett filnamn. Du kommer att se vilken mapp det kommer att spara in. Du kan också spara projektet för senare, om du behöver göra några ändringar. Det här alternativet finns under det område där du spara filen.

10 Visa din historia, skapa en ny eller avsluta Photo Story.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com