Hur man gör en dubbel broschyr på Word

October 1

Hur man gör en dubbel broschyr på Word


Tvåfaldiga broschyrer är enkelt att formatera i ett Microsoft Word-dokument. Med en bra layout och noggrann vikning, kan nästan vem som helst göra professionella broschyrer om en hem- eller kontorsdator. Du kan välja att skriva ut information på ena sidan av broschyren eller på båda sidor.

Instruktioner

Att skapa en tvåfaldig broschyr Använda Word

1 För att ställa in din broschyr, öppna ett nytt Word-dokument och gå till Arkiv / Utskriftsformat. Klicka på "Marginaler" -fliken och ställ in övre och undre marginaler till 0,5 och vänster- och högermarginaler på 0,25. De flesta skrivare skriver ut nästan till kanten av papperet. Växla till "Pappersstorlek" -fliken och välj "Landskap". Klicka på "OK." Gå till Arkiv / Spara till namn och spara dokumentet.

2 Ställ dina kolumner genom att navigera till Format / kolumner i verktygsfältet. Under förinställningar, välj "Tre." Klicka på "OK" och sedan spara dokumentet.

3 Lägg till innehåll till varje kolumn. För bästa resultat, planera innehållet i förväg för att passa det tillgängliga utrymmet.

Tips

  • Tvåfaldiga broschyrer kan skrivas ut på en sida eller på båda. För att göra en "Z" vika användning av en två-faldig broschyr kolonnen på den vänstra sidan av det vikta papperet tillbaka och kolumnen till höger viks framåt. När broschyren betraktas framifrån, är kolumnen till vänster syns.
  • Spara ditt arbete ofta.
  • Om du planerar att skriva ut ett stort antal kopior med hjälp av kopiatorer på en DIY kopieringscenter är ofta snabbare och mer ekonomiskt än att använda en icke-kommersiell skrivare.
  • Noga överväga layouten. Eftersom innehållet området är begränsad, hålla ordet räkna kort och använda punkter eller korta stycken.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com