Hur man använder en Mac som en telefon

April 29

Hur man använder en Mac som en telefon


Trots att Macintosh-dator inte har en direkt anslutning till en telefonlinje, kan den användas som en telefon genom att ladda ner ett program som kan ta emot och ringa telefonsamtal. Dessa kommunikationstillämpningar kan laddas ner från den officiella Apples webbplats ligger i avsnittet data, och finns som shareware. Ett shareware-program har en begränsad fri rättegång som kräver att du köpa en licensnyckel När provperioden löper ut.

Instruktioner

Placera samtal med LoudHush

1 Hämta LoudHush genom att klicka på länken i Resurs i den här artikeln, och klicka på "Download" -knappen. Klicka i adressfältet i webbläsaren, typ "asterisk.org" och tryck på "Return" på tangentbordet.

2 Klicka på "Start" -knappen på webbläsarskärmen och klicka på "Ladda ner nu!" knapp. Leta upp din nedladdningsmapp och dubbelklicka på "AsteriskNOW.iso" filen för att köra installationsguiden.

3 Klicka på "Fortsätt" och följ anvisningarna på skärmen för att ställa in Asterisk account.Open din nedladdningar mapp och dubbelklicka på "LoudHush" ikonen för att köra programmet.

4 Ange ditt namn, asterisk serveradress och telefonnummer. Klicka på "OK" för att slutföra inställningen. Anslut headsetet eller mikrofonen till "hörlurar" port på datorn.

5 Klicka på "1" plus riktnummer och telefonnummer, och klicka på knappen "Ring". Alternativt dubbelklicka på ett namn i ansökan adressboken för att ringa ett samtal.

6 Klicka på "Hang" att koppla från telefonsamtalet.

Placera samtal med Skype

7 Öppna webbläsaren och klicka på adressfältet. Skriv "skype.com" och tryck på "Return" -tangenten.

8 Klicka på "Ladda ner Skype nu!" knappen och öppna mappen Hämtade filer. Dubbelklicka på "Skype.dmg" filen för att köra installations installationen.

9 Dra "Skype" -ikonen till mappen "Program" som finns i Finder, och dubbelklicka på "Skype" ikonen för att köra programmet.

10 Klicka på "Godkänn" -knappen och klicka på "Har du inget Skype-namn" för att skapa ett konto. Skriv in ett nytt kontonamn, skapa ett lösenord och ange din e-postadress. Klicka på knappen "Skapa" när du har fyllt i formuläret.

11 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Land" och välj ditt land. Klicka på "Ja" för att importera dina kontakter i Adressbok i Skype. Ange ditt fullständiga namn och telefonnummer, och klicka på knappen "Apply".

12 Klicka på den kontakt du vill ringa och klicka på telefonikonen i hans namn för att ringa.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com