Hur man laddar upp och dela din musik gratis

August 10

Hur man laddar upp och dela din musik gratis


Många webbplatser erbjuder dig möjligheten att ladda upp och dela din musik gratis. Vare sig du skapar ljudfilen på egen hand eller ladda ner från en annan webbplats, kan du ladda upp ljudfiler, t.ex. MP3-filer, till dessa webbplatser så att andra kan lyssna på musik också. Uppladdning och dela musiken kan du marknadsföra din egen musik som du har skapat eller för att främja arbetet av en musiker som du försöker marknaden.

Instruktioner

1 Identifiera musikdelning webbplatser som du vill använda för att dela och sprida musik runt. Några av de webbplatser som tillåter dig att ladda upp och dela musikfiler inkluderar Soundcloud, Maestro och Musciboo. Varje sida du väljer att använda kräver att du skapa ett konto, så registrera ett konto på varje webbplats som du väljer att använda för att marknadsföra din musik.

2 Överför musikfilen. När du är inloggad på ditt konto, klicka på "Överför" alternativet. Välj musikfilen du vill ladda upp och komplettera informationen på uppladdnings formuläret för att dela information såsom namnet på låten, musikgenre och annan information i formuläret ber dig att leverera.

3 Skicka musik uppladdning meddelande ut till personer du känner eller folk på din lista. Varje webbplats har också en aktieoption. Klicka på länken Dela för att skicka ut musikfilen som du vill dela med andra. De flesta av de webbplatser kan du skicka filen via e-post. De flesta av de webbplatser kan du också dela filen på sociala medier som Twitter, Facebook och MySpace.

Tips

  • Sociala medier, såsom MySpace, har områden på sajten som är speciellt avsedda för musik. För MySpace, är det MySpace Music. Sociala medier som specifikt tillgodose musik eller musikindustrin är mer målinriktat än dela din musik på allmänna sociala medier webbplatser.
  • Om du har en inspelad video av dig eller musiker låten, har du också möjlighet att ladda upp och dela dessa filmer. Videodelning webbplatser som Google Video, YouTube och Daily Motion gör att du kan ladda upp dina filmer gratis. Dessa webbplatser har också dela alternativ som gör att du kan bädda in länken till videon i ett e-post eller annat marknadsföringsmaterial, eller dela på dina sociala medier.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com