Hur gör jag kontrollera bläcknivåerna i min HP 5500 skrivare?

November 11

HP Deskjet 5500 series är inkjetet maskiner som är konstruerade för att skriva ut högkvalitativa bilder vid höga hastigheter. HP-skrivare i 5500-serien inkluderar: HP Deskjet D5560, HP Deskjet D5563, HP Deskjet 5550, HP Deskjet 5551 och HP Deskjet 5552. Skrivarna kan skriva ut i hastigheter upp till 17 sidor per minut i svartvitt och upp till 12 sidor per minut i färg. Energy Star-kompatibel, är HP Deskjet 5500 series också syftar till att minska den effekt som förbrukas av skrivaren. Dessa skrivare har också en elektroniskt bläck skärm som gör det enkelt att kontrollera bläcknivåerna.

Instruktioner

1 Installera HP Deskjet 5500 drivrutiner i datorn. Du kan hitta en länk för att ladda ner drivrutiner i Resurser i den här artikeln. Välj ditt operativsystem från rullgardinsmenyn och klicka på "Nästa".

2 Klicka på "Driver" länken och klicka sedan på "Download" för att påbörja nedladdningen. Vänta för datorn att ladda ner drivrutiner. Beroende på din Internet-anslutning, kan denna process ta upp till 15 minuter. Nedladdningen kommer att fråga dig när filen är redo att installera.

3 Installera drivrutinerna genom att följa anvisningarna. På vissa operativsystem, kommer installationen att be dig att starta om datorn för att slutföra installationen av drivrutinen.

4 Anslut HP 5500 skrivaren till datorn du hämtade drivrutinerna till, med hjälp av en USB-kabel. Slå på både datorn och HP 5500 skrivare.

5 Klicka på "Start" och välj sedan "Kontrollpanelen." Dubbelklicka på "Skrivare och fax" mapp. Hitta på ikonen "HP 5500" och högerklicka på ikonen. Välj "Inställningar" och klicka sedan på fliken "Tjänster". Klicka på alternativet "Tjänsten denna enhet." Ett nytt fönster öppnas med skrivarens verktygslåda.

6 Klicka på "Beräknad bläcknivå" -fliken. En grafisk visas visar de beräknade bläcknivåerna i HP 500 s bläckpatroner. Det finns två grafik - en för färg bläck och en för svart bläck. Den grafiska kommer också att låta dig veta om du ska byta ut en av bläckpatronerna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com