Hur man använder HTML och CSS-koder

March 26

Kunskap om HTML (Hypertext Markup Language) och CSS (Cascading Style Sheets) koder är absolut nödvändigt för att bygga en webbsida. När allt kommer omkring, dessa koder är den grund på vilka webbplatser är baserade. Färgen på webbplatsen, storleken på texten på hemsidan, bilderna på webbplatsen - är alla dessa saker bestäms av HTML och CSS-koder som du använder.

Instruktioner

1 Gör din bakgrund en intressant färg. Leta upp en lista över HTML bakgrundsfärgkoder och plocka vad som fungerar bäst för din webbplats (se Resurser).

2 Använd en lätt att läsa textfärgen. HTML-koder för textfärg är enkel och innebär vanligtvis att sätta in namnet på färgen i koden.

3 Infoga bilder i din webbsida. HTML-bildkoden är denna enkla kod:
<Img src = "http://www.insertaddressofimagehere.com">
Leta upp bildkoder på nätet (se Resurser) så att du inte får dem fel. Skriva ett extra utrymme eller ett fel bokstav kan förhindra hela bilden inte visas.

4 Lägg till länkar till din webbsida. Länkkoden är enkel:
<a href="http://www.insertyourlinkhere.com"> Länk till Austin Music Shop </a>
Återigen, vara exakt med koden.

5 Använd statister i HTML och CSS-koder för att lägga till lite extra jazz på din sida. Du kan lägga till fet, kursiv och även blinkande text.

Tips

  • Använda diskretion med HTML användning. Inte överbelasta din sida med för många bilder, eftersom bild överbelastning kan orsaka din webbplats att ladda mycket långsamt, vilket stänga besökare. Se också till att du använder lämpliga färger.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com