Hur man tar bort bländning på glasögon i bilder

August 19

Hur man tar bort bländning på glasögon i bilder


Digital fotografering erbjuder en rad fördelar, inklusive möjligheten att noggrant retuschera foton med programvaran hemma. Av de många gemensamma brister i bilder, i synnerhet i blixtfotografering, är reflexer från glasögon utbrett. Reflexer från glasögon kan förstöra en bild, vilket ger en hemlagad, amatör utseende. Tack vare utvecklingen av användarvänliga grafikprogram, kan du försiktigt bort eller minska bländning från bilden, vilket ger en klarare, mer professionellt utseende bilden.

Instruktioner

Nivåer av bländning

1 Öppna fotot du vill redigera med det fotoredigeringsprogram som du väljer.

2 Klicka på "nivåer" för att skapa ett nytt lager ovanför bakgrundsbild med justerbara nivåer.

3 Skapa en mask över det nya lagret.

4 Välj "Fyll" verktyg i verktygsfältet och väljer svart från färgpaletten.

5 Klicka på "Fyll" verktyget över maskeringsskiktet för att fylla masken in med svart.

6 Välj "Brush" verktyget och välja vitt från färgpaletten.

7 Måla i linserna av glasögon i maskeringslagret med vitt. Detta kommer att säkerställa eventuella ändringar nivå du gör bara gäller för linser och inte resten av bilden.

8 Markera nivåer lagret och flytta den svarta reglaget åt höger. Detta kommer att minska markeringen från bländning.

9 Klicka på "Opacitet" reglaget och dra den åt vänster eller höger tills reflexer verkar reduceras till din tillfredsställelse.

10 Klicka på menyn "Arkiv", välj "Spara som" ange ett filnamn och klicka på "Spara" för att spara den ändrade bildfilen.

Fläckar av bländning

11 Öppna fotot du vill redigera med det fotoredigeringsprogram som du väljer.

12 Skapa ett nytt lager från bakgrundsbilden. Du kan förändra detta skikt utan att ändra den ursprungliga bilden.

13 Klicka på "Stämpel" verktyg. Vissa fotoredigeringsprogram hänvisar till detta verktyg som "Klonstämpel" eller "Healing" verktyg. Oavsett namn, dessa verktyg duplicera närliggande delar av bilden att "stämpel" eller "läka" brister.

14 Leta efter en plats nära platsen av bländning som ser likadan ut men utan reflexer. Om bländning är på själva ögat, kan du leta efter en bländfri plats på motsatta ögat.

15 Håll "Alt" intryckt och klicka på denna plats. Du kommer nu att använda denna plats som källa när du målar med "Stämpel" verktyg.

16 Klicka på "Stämpel" markör på bländning täckt plats. Detta kommer att "stämpel" över bländning täckta plats med en kopia av den icke-bländande området du tidigare valt. Upprepa denna process en liten del i taget tills du har stämplat fläckarna av reflexer med närliggande, icke-bländande områden.

17 Klicka på menyn "Arkiv", välj "Spara som" ange ett filnamn och klicka på "Spara" för att spara den ändrade bildfilen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com