Hur man gör en Pixelated flicka

November 9

Med Microsoft Paint, kan du skapa en bild av en pixelated flicka, eller något annat föremål. När du gör detta, är du i huvudsak att ta bort informationen från bilden, vilket tvingar datorn i gissa vad bilden ska se ut baserat på vilka data som finns kvar. Detta är vad som skapar den pixele effekt.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan skriver "Paint" i sökrutan längst ned på Start-menyn. Tryck enter."

2 Öppna exempelbild i färg. Klicka på "Ändra storlek. Välj sedan" Pixel "att avslöja bildens ursprungliga upplösning.

3 Klicka på "Behåll proportioner" om det inte redan är aktiverad.

4 Klicka i "horisontell" inmatningsrutan och ange en siffra som är 10 procent av den ursprungliga horisontella dimensionen pixel. Till exempel, om den ursprungliga bilden är 400 pixlar bred, anger "40" och sedan på "OK".

5 Klicka på "Ändra storlek" anger den ursprungliga horisontella dimensionen pixel i den horisontella rutan och klicka på "OK".

Tips

  • Du kan styra mängden pixele genom att variera den procentsats med vilken du förminska bilden. Till exempel, om du vill ha mer detaljer, förminska bilden med 20 procent i stället för 10 procent.
  • Om du förminska bilden för mycket, kommer bilden inte kännas igen när du återvänder till sin ursprungliga storlek. Till exempel, om bilden är 400 pixlar bred, och du minska det till 10, kommer du att ha en bild som består av endast fyra pixlar när du återvänder den till full storlek.
  • Om du förminska bilden med mer än 30 procent och sedan tillbaka till full storlek, kommer du att skapa oskärpa i stället för pixele.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com