Hur man kan bli av Js / Redirector.ab

August 24

Hur man kan bli av Js / Redirector.ab


Js / Redirector.ab är ett skadligt program som kallas en trojansk häst, som omdirigerar dina Internetsökningar till slumpmässiga webbplatser och saktar ner driften av datorn. Js / Redirector.ab, även känd som Trojan: JS / Tracur.C och Trojan.Zefarch, maskerar sig som en legitim program eller fil - såsom en video-codec eller e-postbilaga - att lura användare att ladda ner den på sina datorer . Lyckligtvis, när Js / Redirector.ab har infekterat din dator, kan du ta bort det gratis att använda någon av flera anti-malware program.

Instruktioner

1 Starta om datorn och håll ner "F8" knappen när den startar. "Windows Avancerade alternativ" visas.

2 Använd piltangenterna för att välja "Felsäkert läge med nätverk" från listan med alternativ och tryck på "Enter". Operativsystemet Windows laddar i felsäkert läge med nätverk kapacitet.

3 Ladda ner en av flera gratis anti-malware program tillgängliga online. Dessa program inkluderar Malwarebytes, Avast! Gratis Antivirus och Microsoft Security Essentials.

4 Starta anti-malware program som du väljer och kör en genomsökning av hela datorn. Observera att namnet för detta alternativ varierar något beroende på anti-malware program. Till exempel, det kallas en "Full Scan" i Malwarebytes och en "Full System Scan" i Avast! Gratis Antivirus. Din anti-malware program skannar hela datorn och automatiskt tar bort eventuella skadliga program - inklusive Js / Redirector.ab - den upptäcker.

5 Starta om datorn som vanligt och kör en andra genomsökning av hela hårddisken. Detta bidrar till att säkerställa att alla spår av Js / Redirector.ab tas bort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com