Hur man tar bort dubbletter av filer i Leopard

February 2

När du av misstag sparar en fil på datorn i mer än en plats eller spara en fil med samma innehåll under ett nytt namn, ger datorn dig något meddelande eller en varning som du har gjort det. Dubbletter av filer på din Mac avfall värdefullt utrymme och kan orsaka förvirring när du hanterar och arbetar med filer. Du kan ta bort dubbletter på en Mac som kör operativsystemet Leopard hjälp av en tredje part program som lokaliserar dessa typer av filer.

Instruktioner

1 Scan mappar på datorn med Araxis Find Duplicate Files (se Resurser) för att identifiera och ta bort filerna. De dubbletter visas i en lista. Förhandsgranska dubbletter att säkerställa att de är dubbletter innan du tar bort det extra kopia eller kopior. Du kan prova Araxis Hitta dubbletter av filer i sju dagar innan du måste betala för en licens.

2 Hitta dubbletter i valfri katalog på din Mac med svamp freeware (se Resurser). Dubbletter visas i fönstret, tillsammans med en miniatyr och information om filerna. Klicka på "Flytta till papperskorgen" knappen bredvid en fil du vill ta bort. Svamp kan också avinstallera program och hitta filer som tar upp extra utrymme på hårddisken.

3 Välj en mapp och skanna efter dubbletter med Decloner (se Resurser). Dubbletter organiseras under en enda rubrik i listan; Du kan expandera rubriken för att visa den verkliga dubbletter och förhandsgranska dem innan de tas bort. Decloner erbjuder ett "säkert" läge för att hindra dig från att ta bort något viktigt att systemet. Du kan använda Decloner i 30 dagar innan du måste betala för en licens.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com