Hur man gör ett collage på Flickr

January 26

Hur man gör ett collage på Flickr


Flickr är en online foto hosting hemsida. Bilderna lagras på webbplatsen kan manipuleras i olika produkter såsom collage med hjälp av kompatibla program såsom Snapfish. Du behöver ett konto med båda webbplatserna för att importera bilder mellan produkterna.

Instruktioner

1 Navigera datorn till Flickr webbplats genom att besöka www.flickr.com. Klicka på rosa "Sign Up" länken längst upp till höger på sidan. Ett fönster kommer att ge dig med Yahoo, Facebook eller Google-konto ID länkning.

2 Klicka på lämplig ikon eller ange ID och lösenord Om du redan har ett konto. Klicka på den gula "Skapa nytt konto" längst upp i fönstret om du inte har ett konto. Följ instruktionerna och tillåta åtkomst för att skapa ditt konto.

3 Klicka på "Ladda upp dina första bilder" blå länken. Detta är alternativ 2 i menyn "Här är hur du kommer igång". Klicka på den blå "Välj bilder och video" länken.

4 Välj plats och särskilda bilder du vill ladda upp.

5 Välj de sekretessinställningar du önskar.

6 Klicka på "Ladda upp foton och videor." Detta är en rosa knappen längst ned på sidan. Vänta tills processen är klar och den gröna bocken visas.

7 Klicka på "Print & Create" från huvudmenyn.

8 Markera de bilder längst ned på den nya webbsidan. Klicka, dra och släpp önskade bilder i den stora grå rutan till höger på sidan.

9 Rulla ner den vänstra menyn ner och klicka på den blå "Skapa en Collage" -knappen. Ett popup-fönster visas instruktionen till Snapfish.

10 Klicka på den blå knappen "Fortsätt".

11 Klicka på "Fortsätt till Snapfish" i andra pop-up fönster.

12 Fyll i informationen på Snapfish webbplats för att skapa ett konto. Denna information kommer att innehålla ditt förnamn, efternamn, e-postadress, lösenord, bekräftelse lösenord och användarvillkor acceptans.

13 Klicka på den gula knappen "Fortsätt" när du är klar din information. Ett nytt fönster öppnas som visar förloppet för fotoöverföring. Ett litet pop-up fönster visas när överföringen är klar.

14 Klicka på den gula knappen "Fortsätt".

15 Bläddra igenom alternativen på den nya sidan och välja vilken typ av collage du vill göra.

16 Bläddra igenom alternativen och välja specifikationer.

17 Klicka på den gula knappen "Fortsätt".

18 Klicka på varje av de bilder som du vill använda i ditt kollage i den nya sidan. Bilderna kommer att fylla i en meny på höger sida av skärmen.

19 Klicka på den gula "Fortsätt" knappen högst upp och längst ner på höger sida.

20 Bläddra igenom alternativen på den nya sidan och klicka på "Lägg i varukorgen" när ditt kollage har slutförts.

21 Slutföra kolla processen enligt anvisningar från webbplatsen anvisningarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com