Hur man stänger av Internet-filtrering

July 8

Internet filtrering finns i en mängd olika program på din Windows-dator, inklusive webbläsaren, föräldrakontroll och inbyggd brandvägg. En hög filterinställning påverkar datorns förmåga att få tillgång till platser och begränsar information från att skickas till din dator. Medan filtret är användbar för att förhindra obehörig åtkomst av dina data, kan det också störa auto-fill-funktionen på datorn som automatiskt matar in information i områdena vanligen nås platser, och det kan förhindra att vissa webbplatser från att visas på rätt sätt.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på "Internet Explorer" på skrivbordet aktivitetsfält eller klicka på Windows orb, "Alla program" och "Internet Explorer". Klicka på "Verktyg" på webbläsarens meny och klicka på "Säkerhet". Klicka på "Stäng av Smartscreen-filtret" för att inaktivera Internet-filter.

2 Klicka på "Verktyg" längst upp i webbläsarens meny och klicka på "Internet-alternativ" för att komma åt webbläsarinställningar. Klicka på "Säkerhet" och dra fliken i zon fönstret nedåt för att sänka säkerhetsinställningarna i webbläsaren.

3 Klicka på Windows orb, "Kontrollpanelen" och "Ställ in föräldrakontroll för alla användare" under "Användarkonton och säkerhet för familjen" avsnittet. Klicka på "Off" i fönstret och ange ditt administratörslösenord för att stänga av föräldrakontroll filter.

4 Klicka på Windows klot och skriv "Defender" i sökfältet ovanför klot. Klicka på "Windows Defender" och klicka på "Verktyg" i programmets fönster och klicka på "Alternativ". Avmarkera "Använd Windows Defender" och klicka på "Spara". Ange ditt administratörslösenord och klicka på "Ja."

Tips

  • Windows Defender används för att blockera spionprogram och bör inaktiveras endast när du installerar programvaran. Gå aldrig privat information som inte innehåller ett lås bredvid webbadressen eller har en adress som börjar i "https", som innebär att webbplatsen är säker.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com