Hur man skapar Amazon Associate Sub-ID

February 27

En Amazon associera sub-ID, eller spårnings-ID, kan du identifiera dina framgångsrika marknadsföringsstrategier eftersom ID låter dig veta var människor faktiskt göra inköp. Detta ID består av en term som du väljer och är kopplad till aStore, widget eller annat verktyg som du använder för att främja Amazon produkter. Dessutom har du möjlighet att använda ID i din sidwebbadresser att få mer insikt i var trafiken kommer ifrån. Du kan skapa dina Amazon associera spårning ID använda funktionerna i ditt konto.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Amazon Associates konto och klicka på "Kontoinställningar" längst upp på sidan (se Resurser).

2 Klicka på "Hantera spårnings ID" länken i avsnittet "Kontoinformation" och klicka sedan på "Lägg till spårnings-id" -knappen som visas på sidan.

3 Ange en term i textfältet som hjälper dig att identifiera den nya ID. Amazon lägger automatiskt en "-20" i slutet av ditt bidrag för att indikera att du är en nordamerikansk associera. Klicka på "Sök" för att fortsätta.

4 Klicka på knappen "Fortsätt" för att slutföra skapandet spårnings ID. Annars, om önskad ID inte är tillgänglig klickar du på knappen bredvid en rekommendation som automatiskt visar och klicka sedan på "Använd vald" -knappen.

Tips

  • Amazon Associates kan du skapa upp till 100 spårnings ID.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com